ELLE x Westland Shopping: een fashion day om nooit te vergeten

Gepubliceerd op 11 september 2024 door ELLE Partner
ELLE x Westland Shopping: een fashion day om nooit te vergeten ©Launchmetrics

Hang je beste outfit klaar want op 5 oktober organiseert je favoriete magazine in het Westland Shopping een ongeëvenaard event. Bereid je dus maar voor op een unieke fashion experience!

Van 11 tot 18 uur kijk je er je ogen uit en ontdek je alle trends van de herfst/winter 2024-2025. Er zijn exclusieve activaties, inspirerende workshops en verrassingen die het hart van alle fashionista's sneller zullen doen slaan.

Ik schrijf me in!

Wat hebben we voor je in petto?

  • De make-upstand van YSL Beauty: laat je in de watten leggen door de schoonheidsdeskundigen van YSL Beauty. Er zullen twee make-uptafels zijn waar je professioneel een glamoureuze, catwalkwaardige look krijgt aangemeten.
  • De Body Scan Fitsbest: via een gepersonaliseerde bodyscan leer je wat jouw ideale maat is voor elke boetiek. Als je de app op je telefoon downloadt, helpt deze innovatieve weet-het-al je bij het shoppen steeds de juiste keuze te maken.
  • Etams rad van fortuin: waag je kans en win fijne cadeautjes of aankoopbons van Etam. Leuk om te doen en vol verrassingen!
  • De photowall van ELLE x Westland Shopping: poseer vóór onze exclusieve photowall en leg deze bijzondere dag vast voor de eeuwigheid. Het is een cool souvenir dat je ook op je social media kunt posten!
  • De mocktailbar: kun je tussen twee activiteiten wel een verfrissende pauze gebruiken? Neem dan zeker een slokje (of een heel glas) van onze heerlijke mocktails!

Hoogtepunt van de dag: fashion talk

Om 15 uur mag je in geen geval onze exclusieve fashion talk missen. Die wordt geleid door onze Nederlands- en Franstalige modedeskundigen, ELLE's hoofdredactrice Marie Guérin en fashion director Elodie Ouedraogo. Samen brengen ze een inspirerende sessie in onze twee landstalen. Zo onthullen ze de grote trends voor de herfst/winter 2024-2025, verklappen ze wat en waarom hun favoriete items zijn en beantwoorden ze al je vragen.

Alle trends voor het komende seizoen worden er uitgebreid besproken en jij kunt daarbij zijn!

Deelnemen en misschien ook winnen

Na afloop van de talk wordt een gelukkige winnares uitgeloot die met een Westland-giftcard ter waarde van € 200 naar huis mag. Nog een reden waarom je dit event echt niet mag missen!

  • Waar? Westland Shopping (Sylvain Dupuislaan 433, 1070 Brussel)
  • Wanneer? 5 oktober 2024
  • Hoe laat? Van 11 tot 18 uur (Fashion talk om 15 uur)

Inschrijven

De toegang tot de activiteiten en de talk is gratis, maar alleen wie ingeschreven is, ontvangt een ELLE-armband en een exclusieve goodiebag. Wie daar op dat moment langskomt, kan deelnemen aan de talk en de activaties, maar krijgt geen armband of goodiebag.

Mis deze unieke kans niet en duik samen met ELLE de modewereld in. Schrijf je nu in en maak je op voor een onvergetelijke dag in het Westland Shopping. Fashion, beauty, inspiratie ... Je vindt er alles wat je hart begeert en nog veel meer!

Ik schrijf me in!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Westland Shopping.

LEES OOK:
De 6 grootste schoenentrends voor herfst/winter 2024
Dit juwelenmerk laat zich inspireren door de mystiek van Maya's
Cersaie 2024... Preview van de internationale hoogmis van de keramiek