TikTok’s Tube Girl Sabrina Bahsoon: “mode helpt je meer te voelen als de zelfzekere persoon die je wilt zijn”

Gepubliceerd op 9 september 2024 door Lore Ginneberge
TikTok’s Tube Girl Sabrina Bahsoon: “mode helpt je meer te voelen als de zelfzekere persoon die je wilt zijn” Zalando

Van mode-icoon in de metro tot front row-favoriet: TikTok's Tube Girl Sabrina Bahsoon laat zien hoe zelfvertrouwen en stijl hand in hand gaan.

Sabrina Bahsoon katapulteerde zichzelf richting sterrendom dankzij haar onbevreesde lip sync-video's in de Londense metro. Ze moedigde duizenden meisjes aan om meer lef te tonen, wat een ware lipsync-storm ontketende op tram- en metrostellen wereldwijd.

@sabrinabahsoon Personally i think I’m slaying and trusssttt nobody cares #tubegirl shoutout to all the people who say hi while i made the videos - you make my day 🥰 #tubegirleffect ♬ sexy ass cars - frʌns

De video's waren niet alleen een hit op TikTok, maar ook haar visitekaartje in de modewereld: sinds haar doorbraak heeft Sabrina al modeshows gelopen en wordt ze regelmatig front row gefotografeerd. Het is dan ook geen verrassing dat ze schittert in de nieuwe Zalando-campagne ‘Wat doe ik aan?’, waarin ze samen met sterren als Willem Dafoe en Brigitte Nielsen laat zien hoe mode helpt om je persoonlijke stijl vol vertrouwen te omarmen.

Outfits als dagelijkse mood boosters

Voor Sabrina begint elke dag met een outfit die haar stemming en doelen weerspiegelt. “Ik denk aan mijn humeur, het weer, en of ik meer conservatief wil zijn of juist meer van mezelf wil laten zien,” deelt ze. Mode is voor haar de snelste manier om haar gemoedstoestand te beïnvloeden en zich klaar te maken om de wereld tegemoet te treden. Maar dat is niet altijd gemakkelijk geweest. Tijdens de covid-periode verhuisde Sabrina van Maleisië naar Londen, wat een enorme impact heeft gehad op haar stijl: “In Maleisië ligt er een sterke nadruk op wat anderen denken,” zegt Sabrina over de uitdagingen om jezelf te uiten in verschillende culturele contexten. “Ik begon mezelf te vertellen dat mensen staren omdat mijn outfit geweldig is, niet omdat ik er vreemd uitzie. Die positieve gedachte hielp me om meer zelfvertrouwen te krijgen.”

Terwijl ze nog steeds de luchtige, kleurrijke stoffen van haar thuisland omarmt, biedt Londen haar de vrijheid om deze culturele invloeden te mixen en matchen zonder oordeel. “De diversiteit van Londen heeft het makkelijker gemaakt om te dragen wat ik wil,” vertelt ze daarover.

zalando sabrina bahsoon tube girl
Zalando

Trendy, maar toch trouw aan zichzelf

In de virale video's van Sabrina zijn haar outfits een onmisbaar onderdeel van de magie. Haar zorgvuldig gekozen looks versterken de impact van haar content en laten haar persoonlijkheid stralen. “De juiste outfit kan de hele video naar een hoger niveau tillen,” zegt ze, een mooi voorbeeld van de wisselwerking tussen mode en sociale media.

Ondanks de druk om met trends mee te gaan, blijft Sabrina trouw aan haar eigen stijl. “Ik vraag mezelf af of ik het stuk meer dan eens zou dragen en of het bij mijn persoonlijke stijl past. Zo niet, dan laat ik het liggen,” zegt de TikTok-ster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zalando (@zalando)

Mode is een gemakkelijke manier om te veranderen hoe je je over jezelf voelt. Zelfs als je nog niet zelfverzekerd bent, kan het je helpen om meer te voelen als de persoon die je wilt worden

Sabrina deelt hoe ze mode ziet als een manier om verbinding te maken met anderen. “Een keer droeg ik een gedurfde, kleurrijke outfit die ieders aandacht trok. Mensen waren nieuwsgierig en begonnen gesprekken met me,” herinnert ze zich. "Dat zou niet gebeurd zijn als ik iets subtielers had gedragen."

Zalando sabrina Bahsoon tube girl
Zalando

Met haar unieke mix van stijlen en zelfvertrouwen bewijst Sabrina Bahsoon dat mode veel meer is dan alleen wat je aantrekt — het is een manier om je identiteit te vieren en je grenzen te verleggen. "De juiste stukken helpen je om te voelen als de persoon die je wilt zijn."