Louis Vuitton’s Iconische Neverfull krijgt een opvallende makeover

Geüpdatet op 12 september 2024 door Lore Ginneberge
Louis Vuitton’s Iconische Neverfull krijgt een opvallende makeover Louis Vuitton

De Neverfull is terug – en hoe! Louis Vuitton zet een nieuwe trend met een onverwachte twist aan hun geliefde klassieker. Terwijl de tas een volledige comeback maakt, geeft de nieuwe Inside Out-versie een frisse draai aan een van de meest iconische ontwerpen van het merk.

Een nieuwe draai aan de geliefde Neverfull

De Neverfull Inside Out, helemaal nieuw verkrijgbaar deze herfst, herdefinieert het idee van veelzijdigheid. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Louis Vuitton deze tas volledig omkeerbaar gemaakt. Wat normaal verborgen blijft – zoals de iconische binnenzak met het stempel van het huis – wordt nu een opvallend stijlstatement. De handtas verandert letterlijk van binnen naar buiten, wat een geheel nieuwe manier van dragen en combineren mogelijk maakt.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Deze nieuwste versie van de Neverfull blijft trouw aan haar reputatie van functionaliteit. De tas is voorzien van een duurzame, aangepaste voering die bestand is tegen dagelijks gebruik. Dankzij de extra haken kan het grotere MM-formaat moeiteloos transformeren in een moderne hobovorm. Of je nu kiest voor het klassieke Monogram of het subtielere generfde leer in zwart- of bruintinten, deze tas past zich aan elke gelegenheid aan – van een drukke werkdag tot een ontspannen weekend.

Nieuwe stijlen, nieuwe mogelijkheden

Naast de klassieke formaten brengt Louis Vuitton ook een seizoensgebonden GM-versie uit met speelse reispatches, onderdeel van de nieuwe Flight Mode-collectie. Voor wie liever iets compacters heeft, is er de Neverfull Inside Out BB, een chique formaat met een opvallend ritsvakje aan de buitenkant. Verkrijgbaar in kleuren zoals Zwart, Dark Fango en dieproze, biedt deze tas veelzijdige draagopties met een afneembare Monogram-riem.

Louis Vuitton Neverfull handtas
Louis Vuitton

In de nieuwe campagne is actrice Sophie Turner te zien, die met haar energie en stijl perfect belichaamt wat de Neverfull Inside Out vertegenwoordigt: een moderne klassieker met eindeloze mogelijkheden. Terwijl de Neverfull haar comeback maakt, is deze nieuwe draai van Louis Vuitton precies wat we nodig hadden om onze garderobe te vernieuwen.

Verkrijgbaar vanaf 20 september bij Louis Vuitton.