Vergeet deze klassieke herfstkleur niet voor je volgende manicure afspraak

Geüpdatet op 12 september 2024 door Lore Ginneberge
Vergeet deze klassieke herfstkleur niet voor je volgende manicure afspraak Launchmetrics Spotlight

Er schuilt schoonheid in eenvoud, ook als het op manicures aankomt. Deze herfst is bordeaux dé kleur die dat bewijst. Klassiek, tijdloos, en zo vanzelfsprekend dat het nét weer leuk is – deze rijke tint verdient een plaats op je nagels.

Wanneer nageltrends steeds gedurfder worden, is het soms goed om terug te keren naar de basis. Deze klassieke seizoenstint heeft iets ongelooflijk verfrissends, juist omdat het een kleur is die al decennia lang in de mode blijft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Nijs (@anouknailedit)

Bordeaux nagels voor een stil statement

Tijdens de modeweken voor herfst/winter 2024 zagen we dat donkerrode tinten volop aanwezig waren, vooral op Milan Fashion Week bij grote huizen als Gucci, Ferragamo en Bottega Veneta. Deze kleuren, die niet toevallig doen denken aan Italiaanse wijnen als Barolo, Primitivo of Chianti, brachten een verfijnde warmte naar de catwalk. Geen wonder dat deze klassieke tint opnieuw populair is, nu stille luxe ook het najaar domineert.

Dit jaar lijkt de mode ons te zeggen dat eenvoud de ultieme luxe is. Kylie Jenner, altijd een stap voor op beautyvlak, koos recent nog voor een klassieke bordeaux manicure, verzorgd door de celebrity nagelartiest Nails by Zola (dezelfde Zola die eerder de wereld veroverde met de ‘glazed donut’-manicure van Hailey Bieber). Het feit dat Jenner voor simpel gaat met haar nagels, bevestigt dat deze tijdloze kleur een frisse comeback maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

De tijdloze herfstkleur bij uitstek

Laat je voor je volgende manicure-afspraak dus inspireren door de vele donkerrode opties - van chocolade ondertonen tot bordeaux met paarse reflecties. Soms is het niet nodig om ver te zoeken voor verfijnde schoonheid – deze klassieke tint bewijst dat minder echt meer kan zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OPI (@opi)