Mindy in ‘Emily in Paris’ draagt een Essentiel Antwerp kimono die je kan laten personaliseren

Gepubliceerd op 12 september 2024 door Lore Ginneberge
Mindy in ‘Emily in Paris’ draagt een Essentiel Antwerp kimono die je kan laten personaliseren Essentiel Antwerp

Haal je innerlijke Mindy naar boven met de gepersonaliseerde kimono van Essentiel Antwerp die het kleurrijke personage draagt in 'Emily in Paris'.

Belgische mode op het scherm

Het is geen geheim dat de Netflix-serie 'Emily in Paris' een uitstekende plek is om nieuwe modeparels te ontdekken. Deze keer schittert Essentiel Antwerp met een statement piece dat bij veel kijkers direct in het oog sprong: een gedurfde kimono, gedragen door het personage Mindy. Versierd met een speelse mix van luipaardvlekken en kleurrijke polkadots, bewijst deze kimono opnieuw hoe veelzijdig Belgische mode kan zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashley Park (@ashleyparklady)

Essentiel Antwerp dook al meermaals op in in 'Emily in Paris'. In eerdere seizoenen stal het merk al de show met opvallende truien, die eveneens veel aandacht kregen. Het is duidelijk dat de serie een liefde koestert voor het kleurrijke merk, en met goede reden.

De Essentiel Antwerp-trui uit seizoen 3
De Essentiel Antwerp-trui uit seizoen 3

De uitgesproken stijl en kwaliteit van Belgische merken passen perfect in de levendige en modieuze wereld van 'Emily in Paris'. Essentiel Antwerp is namelijk niet het enige label van Belgische bodem dat zijn weg heeft gevonden naar de populaire serie. Het Antwerpse juwelenmerk Nue leverde maar liefst twintig (!) sieraden aan, waaronder vijf op maat gemaakte stukken die de show stelen in de afleveringen. Belgische mode en accessoires zijn duidelijk een perfecte match met het suikerzoete universum van Emily en haar co-personages.

Een collector’s item in de maak

Het beste nieuws? De kimono met luipaardprint is niet zomaar een item om vanop het scherm te bewonderen. Essentiel Antwerp biedt nu de mogelijkheid om het statementstuk zelf te bestellen en te personaliseren. Je kunt je naam, initialen of een woord dat je dierbaar is in glinsterende lovertjes op de rug laten borduren.

Essentiel Antwerp Emily in Paris
Essentiel Antwerp

Deze gepersonaliseerde kimono’s worden met zorg en precisie vervaardigd in de ateliers van Essentiel Antwerp. Door het beperkte aantal dat beschikbaar is, heb je de kans om een echt uniek stuk in handen te krijgen.

Vanaf 14 september kun je de exclusieve, gepersonaliseerde kimono pre-orderen via de Essentiel Antwerp-website. De kimono's zijn vanaf eind oktober klaar om gedragen te worden. Voor wie zijn garderobe wil verrijken met een uniek Belgisch stuk, is dit een kans die je niet mag missen.