Margot Robbie schittert als het nieuwe gezicht van Chanel N°5

Gepubliceerd op 12 september 2024 door Lore Ginneberge
Margot Robbie schittert als het nieuwe gezicht van Chanel N°5 CHANEL

Actrice Margot Robbie schittert als nieuw gezicht van chanel n°5, en treed daarmee in de voetsporen van een indrukwekkende lijst iconische vrouwen.

Chanel verwelkomt een nieuw gezicht voor haar iconische N°5 parfum: niemand minder dan Margot Robbie. De Australische actrice en producer, die al sinds 2018 een trotse ambassadeur is van het prestigieuze modehuis, treedt hiermee toe tot een exclusieve club van legendarische vrouwen die Chanel N°5 hebben belichaamd. Robbie’s krachtige charisma maakt haar de perfecte keuze voor deze campagne, die je vanaf oktober 2024 overal zal zien.

CHANEL N°5 margot robbie
CHANEL

Chanel N°5 is een geur die geschiedenis heeft geschreven en generaties lang vrouwen heeft weten te inspireren. Margot Robbie sluit zich aan bij een indrukwekkend rijtje iconische Chanel-muzes, waaronder Marilyn Monroe, die ooit beroemd verklaarde dat ze in bed niets anders droeg dan enkele druppels N°5. Andere legendarische vrouwen zoals Catherine Deneuve, Nicole Kidman en Gisele Bündchen hebben eveneens hun naam verbonden aan deze tijdloze geur, elk op hun eigen manier straalden ze de essentie uit van N°5.

Het partnerschap tussen Margot Robbie en Chanel is een voortzetting van een vruchtbare samenwerking die begon in 2018. Sindsdien heeft Robbie het merk vertegenwoordigd op talloze rode lopers en in heel wat campagnes. Haar veelzijdigheid als actrice en producent, gecombineerd met haar toewijding aan het vertellen van verhalen over sterke vrouwelijke personages, sluit naadloos aan bij de waarden die het Franse modehuis hoog in het vaandel draagt.

CHANEL N°5 margot robbie
CHANEL

Margot Robbie’s carrière is een ode aan vrouwelijke kracht en onafhankelijkheid, eigenschappen die ook diep verankerd zijn in de geschiedenis van Chanel. Ze heeft zich bewezen als een visionaire kracht in Hollywood, zowel voor als achter de camera, en met haar als gezicht van N°5 brengt Chanel een eerbetoon aan de moderne vrouw.

Over haar nieuwe rol zegt Robbie: "Chanel N°5 is een van de meest iconische geuren ter wereld. Het is ongelooflijk om hier deel van uit te maken. Het is een eer om me aan te sluiten bij de lange lijst van getalenteerde vrouwen die verbonden zijn geweest aan dit parfum."

Met Margot Robbie als nieuwe muze staat Chanel N°5 opnieuw garant voor een tijdloze elegantie die zowel heden als verleden overstijgt. De aankomende campagne belooft wederom een onvergetelijk hoofdstuk te worden in de rijke geschiedenis van dit iconische parfum.