Taylor Swift verklapt haar favoriete parfum op de VMA’s rode loper

Gepubliceerd op 13 september 2024 door Sarah Maberry en Lore Ginneberge
Taylor Swift verklapt haar favoriete parfum op de VMA’s rode loper John Shearer/Getty Images

Blijkbaar hadden de Swifties het al die tijd bij het rechte eind. Naar welk parfum ruikt Taylor Swift? Het is een vraag die haar fans al jaren stellen—en tijdens de MTV Video Music Awards, kregen ze eindelijk een antwoord.

In een schattige interactie die werd vastgelegd tussen Swift en RuPaul's Drag Race-alumna Xunami Muse, onthulde Swift dat ze Tom Ford parfum draagt.

In een TikTok-video, geplaatst op het officiële account van RuPaul’s Drag Race, zegt Muse tegen Swift: "Je ruikt zo lekker. Wat is dat?" Ze doet vervolgens alsof ze zichzelf besprenkelt en lijkt te antwoorden: "Oh, dank je, het is Tom Ford.” Muse lijkt dit te bevestigen door te zeggen: "Tom Ford! Het ruikt zo lekker.”

@rupaulsdragrace @Taylor Swift x #DragRace? yes ma’am! more please!!! 🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️ #VMAs #RPDR #taylorswift #dragrace16 #planejane #morphinelovedion #dawn #mirage #xunamimuse ♬ original sound - RuPaul’s Drag Race

Hoewel Swift niet precies deelt welke Tom Ford-geur ze draagt, hebben Swifties veel theorieën over het parfum waar ze in de video naar verwijst. Het antwoord lijkt Tom Ford’s Santal Blush, een flesje dat te zien is op de achtergrond van een scène uit Swift’s Netflix-documentaire uit 2020, 'Miss Americana' (samen met een bus L’Oreal’s Elnett Hairspray, voor de volledigheid). Volgens Swiftie-TikTok heeft ze aan meerdere fans bevestigd dat Santal Blush haar favoriete geur is.

"In tegenstelling tot het [stopgezette] parfum Wonderstruck van de zangeres, een sprankelende, snoepachtige citrusgeur, is Santal Blush donkerder, sexyer en volwassener,” schrijft ELLE-schrijver Tatjana Freund, die het één van de beste sandelhoutparfums op de markt noemt. "Sandelhout is de ster van de show, en creëert een houtachtige diepte waarin kruiden zoals kaneel schitteren; ylang-ylang voegt een vleugje zachtheid toe om het geheel af te ronden. Hoewel praktisch alle geuren van Tom Ford een cultstatus hebben, is deze kruidige en bloemige geur een klasse apart.”

Taylor Swift’s favoriete Santal Blush parfum is verkrijgbaar bij winkels zoals De Bijenkorf en Ici Paris XL  vanaf €160 voor 30 ml. Als je op zoek bent naar een warme en kruidige geur voor de herfst, is dit de perfecte aanvulling voor je make-uptafel—net als Tom Ford’s Tobacco Vanille, een andere geur waarvan Swift naar verluidt aan fans heeft verteld dat ze die draagt.

Taylor Swift Tom Ford parfum
Santal Blush eau de parfum, Tom Ford

Shop hier

Voor degenen die de voorkeur geven aan bloemige geuren, kies voor Viktor&Rolf’s Flowerbomb, die Swift naar verluidt heeft gedragen tijdens haar Red Tour in 2013.

Flowerbomb eau de parfum, Viktor&Rolf
Flowerbomb eau de parfum, Viktor&Rolf

Shop hier

Zal Taylor Swift ooit de volledige inhoud van haar parfumcollectie onthullen? Alleen de tijd zal het leren. De popster is berucht om haar geheimzinnigheid over haar schoonheidsroutine, maar we houden hoop en sprenkelen Tom Ford’s Santal Blush op tot nader order.

@perfumerism @Taylor Swift join us in #perfumetiktok ♬ All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version) (From The Vault) - Taylor Swift

Via ELLE US