Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 oktober 2024

Geüpdatet op 20 september 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 oktober 2024

Jupiter gaat in retrograde en Mercurius verhuist naar het intense sterrenbeeld Schorpioen... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 7 tot 13 oktober 2024.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

 

Ram: 19 maart tot 20 april

Ram, deze week voelt misschien rustiger aan dan je gewend bent, vooral met Jupiter retrograde vanaf woensdag. Je neiging om altijd vooruit te stormen maakt plaats voor meer reflectie. Dit is een goed moment om jezelf te herontdekken en even stil te staan bij je doelen. Laat je niet ontmoedigen door de langzamere energie; het is een kans om je mentale kracht op te bouwen.

Liefde: Met Venus in Schorpioen voel je de drang om dieper te gaan in je relaties. Voel je dat er onuitgesproken gevoelens zijn? Durf je gedachten uit te spreken en laat geen emotionele afstand ontstaan. Een sexy weekend vol vuur tussen de lakens zou de perfecte manier zijn om jullie band te versterken. Stel jezelf de vraag: komt het van beide kanten?

Professioneel: Op het werk voel je de invloed van de Mars-Saturnus driehoek nog steeds na, waardoor je de kracht hebt om hardnekkige problemen aan te pakken. Echter, pas op voor een toxische sfeer die je werkplezier kan verpesten. Blijf kalm en zoek creatieve oplossingen. Merk je dat je emoties de overhand krijgen? Dan is dit het moment om je hoofd leeg te maken.

Financieel: Let op je uitgaven. Jupiter retrograde kan je aanzetten om rustiger en minder impulsief met geld om te gaan. Kijk kritisch naar wat je hebt bereikt en geef jezelf de ruimte om trots te zijn op je financiële planning, zonder meteen nieuwe risico's te nemen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Stier, deze week draait om balans vinden, vooral met de zon in Weegschaal die je aanmoedigt om je relaties en persoonlijke projecten in harmonie te brengen. Het is geen tijd voor drastische veranderingen, maar eerder voor het verfijnen van je dagelijkse gewoontes. Organiseer je leven en zorg voor evenwicht.

Liefde: Met Venus in Schorpioen verlang je naar emotionele diepgang in je relaties. Oude wonden kunnen naar boven komen, en misschien ben je klaar om deze onder ogen te zien. Vraag jezelf af: projecteer je je gevoelens op anderen? Door eerlijk te zijn over wat je echt voelt, kunnen jullie samen een stap naar meer intimiteit zetten.

Professioneel: De werkweek kan wat uitdagend beginnen, vooral als je vastzit in een dagelijkse sleur. Zoek manieren om dit te doorbreken door creatief met oplossingen te zijn. De retrograde van Jupiter helpt je om meer gefocust en volwassen met je werk om te gaan. Sta stil bij je prestaties en kijk naar wat je hebt bereikt zonder te hard te pushen.

Financieel: Opruimen om je hoofd leeg te maken kan een positief effect hebben op je budget! Er zijn vast meer dan genoeg spullen die je kunt verkopen, of items waarvan je vergeten was dat je ze had en die goed van pas kunnen komen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Tweelingen, vanaf woensdag brengt Jupiter retrograde een vertraging in je gebruikelijke speelse energie. Het is tijd om serieuzer te worden en meer aandacht te besteden aan zelfreflectie. Zie deze week als een kans om dieper na te denken over je verlangens en ambities, zonder de afleiding van constante sociale interacties.

Liefde: In de liefde word je uitgedaagd om te ontdekken of je écht krijgt wat je nodig hebt. Onbeantwoorde liefde of twijfel kan opduiken. Dit is het moment om je gevoelens eerlijk onder ogen te zien en ze met je partner of crush te delen. Durf je gevoelens uit te spreken en kijk of jullie op dezelfde golflengte zitten.

Professioneel: Jupiter retrograde laat je meer analytisch werken en minder impulsief handelen. Dit is een ideale periode om langdurige projecten te herstructureren en nieuwe inzichten te krijgen. Wees creatief met je oplossingen en ga met een frisse blik aan de slag. Durf een stap terug te doen en te reflecteren op hoe je het beter kunt aanpakken.

Financieel: Ga na of je je financiële doelen haalt, maar wees niet te streng voor jezelf als je nog niet bent waar je wilt zijn. Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. Sta stil bij je succes, hoe klein ook, en pas je strategie indien nodig aan.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kreeft, de Mars-Saturnus energie blijft doorsijpelen in je week, wat je helpt om je emoties te stabiliseren en je ambities subtiel na te jagen. De invloed van Jupiter retrograde op woensdag brengt minder sociaal drama en meer introspectie. Dit is het moment om even een pauze in te lassen en te reflecteren.

Liefde: In je relatie voel je misschien de drang om meer te geven dan je terugkrijgt. Geef jezelf niet tot er niets overblijft. Met Venus in Schorpioen wordt het tijd om te balanceren tussen geven en ontvangen. Zet duidelijke grenzen en zorg ervoor dat je liefde beide kanten op stroomt. Het kan ook een tijd zijn van onverwachte emotionele diepgang.

Professioneel: Een plotselinge realisatie over je carrière kan je helpen om koers te veranderen. De retrograde energie dwingt je om rustiger en doordachter te handelen. Er kunnen wat obstakels zijn, maar als je kalm en strategisch blijft, zul je merken dat je sterker bent dan je dacht.

Financieel: Deze week draait om behoud en stabiliteit. Met Jupiter in retrograde, vermijd risicovolle investeringen en focus op het veiligstellen van wat je al hebt. Verwen jezelf, maar met mate. Het is geen tijd om onnodige risico's te nemen; houd je ogen op de lange termijn.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Leeuw, met de zon in Weegschaal is het tijd om meer harmonie te zoeken in je sociale leven. Je charme werkt in je voordeel, maar Jupiter retrograde op woensdag vraagt je om introspectiever te zijn dan normaal. Dit kan een welkome verandering zijn, aangezien je gedwongen wordt om dieper na te denken over wat je écht wilt.

Liefde: Verwen je partner deze week met aandacht en passie. Venus in Schorpioen moedigt je aan om intensiteit te omarmen en diepe emoties te delen. Dit is geen tijd voor oppervlakkige relaties, maar eerder voor het cultiveren van vertrouwen en verbondenheid.

Professioneel: De Jupiter retrograde laat je deze week minder gericht zijn op externe successen en meer op innerlijke groei. Gebruik deze tijd om te sta stil bij je succes en je doelen te evalueren. Waar wil je heen in je carrière, en wat moet je loslaten om vooruit te gaan?

Financieel: Hoewel de neiging om royaal te leven aanwezig is, raadt Jupiter retrograde aan om verstandiger om te gaan met je uitgaven. Neem de tijd om je financiële plannen te evalueren en focus op behoud in plaats van expansie.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Maagd, met Mercurius die op zondag naar Schorpioen verhuist, voel je een verandering in je manier van communiceren. Je wordt directer, dieper en minder geneigd tot oppervlakkige gesprekken. Dit geeft je de kans om belangrijke onderwerpen aan te snijden, vooral in je persoonlijke leven.

Liefde: Heb je het gevoel dat je partner niet helemaal eerlijk is, of projecteer je je onzekerheden op hen? Wees eerlijk met jezelf over wat je werkelijk voelt. Venus in Schorpioen nodigt je uit om diepere gesprekken te voeren, wat kan leiden tot een transformatie in jullie relatie.

Professioneel: Je kunt deze week last hebben van toxische sfeer op het werk. Probeer de spanning niet te negeren, maar ga het gesprek aan met collega’s. De Pluto retrograde die vrijdag eindigt, helpt je om problemen die je eerder had onderdrukt eindelijk op te lossen. Dit kan een doorbraakmoment zijn.

Financieel: Jupiter retrograde vraagt om voorzichtigheid. Dit is een week waarin je onverwachte uitgaven moet vermijden. Opruimen om je hoofd leeg te maken kan helpen om ook je financiën weer in balans te brengen.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Weegschaal, de zon staat in jouw teken en dit is hét moment om je leven in balans te brengen. De invloed van de zonsverduistering vorige week werkt nog steeds door, en nu is het tijd om de harmonie te herstellen waar je naar verlangt.

Liefde: Durf je gevoelens uit te spreken. Met Venus in Schorpioen voel je de behoefte aan diepgang in je liefdesleven, en dit is het moment om je verlangens te uiten. Wacht niet langer; de tijd om open te zijn is nu, vooral als je merkt dat er oude herinneringen opduiken die je tegenhouden.

Professioneel: Op het werk voel je de behoefte om conflicten op te lossen. Het eindigen van Pluto retrograde geeft je de moed om moeilijke gesprekken aan te gaan. Laat geen onevenwicht in je team voortduren; diplomatie zal je helpen om tot een oplossing te komen.

Financieel: Het is een goede week om je financiën te herstructureren en onnodige uitgaven te vermijden. Jupiter retrograde helpt je om rustiger en bedachtzamer met geld om te gaan. Deel je geluk met anderen als je een financiële meevaller hebt.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Schorpioen, met Mercurius die op zondag naar jouw teken verhuist, voel je je energie veranderen. Je gedachten worden scherper en meer gefocust, en je verlangt naar diepgaande gesprekken. Dit is een tijd van intense communicatie, waarin oppervlakkigheid niet langer volstaat. Durf de waarheid onder ogen te zien.

Liefde: Met Venus in jouw teken ervaar je een vurige intensiteit in je liefdesleven. Vuur tussen de lakens is bijna onvermijdelijk deze week, maar pas op voor jaloerse gevoelens die aan de oppervlakte kunnen komen. Dit is het moment om oude wonden onder ogen te zien en echte intimiteit te creëren met je partner. Als je single bent, kan dit een tijd van diepe zelfontdekking zijn.

Professioneel: De Pluto retrograde eindigt op vrijdag, wat betekent dat je eindelijk wat beweging kunt verwachten in een werkproject dat al langer stil leek te staan. Als er sprake was van machtsspelletjes op de werkvloer, zullen deze langzaam verdwijnen. Dit is een goed moment om te reflecteren: wat als je alles anders zou kunnen doen? Dit kan een nieuwe start betekenen.

Financieel: Je bent deze week scherp en gedisciplineerd als het gaat om geldzaken. Maak gebruik van de Venus-Saturnus energie om verantwoorde investeringen te doen en zorg ervoor dat je je financiële basis stevig houdt. Vermijd echter obsessief piekeren over je financiën.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Boogschutter, met Jupiter retrograde merk je dat je optimistische energie een beetje vertraagt. In plaats van altijd vooruit te stormen, krijg je nu de kans om stil te staan bij je innerlijke groei. Zie dit als een periode van zelfreflectie waarin je je doelen heroverweegt en nadenkt over waar je echt heen wilt.

Liefde: In je liefdesleven kunnen oude gevoelens opnieuw opduiken. Is de wonde compleet geheeld of liggen oude vetes wel écht 100% achter je? Onbeantwoorde liefde of sluimerende twijfels kunnen aan de oppervlakte komen. Dit is het moment om eerlijk te zijn over je emoties, of dat nu betekent dat je verdergaat of dieper in de relatie duikt.

Professioneel: De Mars-Saturnus driehoek geeft je de vastberadenheid om door te zetten, zelfs bij obstakels. Je hebt de kracht om een langdurig project af te ronden en indruk te maken op je collega’s. Zorg ervoor dat je emoties je niet afleiden van je uiteindelijke doelen.

Financieel: Dit is geen week voor grote risico’s. Jupiter retrograde vraagt je om slim te zijn met je geld en te genieten, maar met mate. Dit kan betekenen dat je je uitgaven even moet beperken en focussen op het behoud van wat je hebt.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbok, deze week draait om introspectie, vooral met Mercurius die op zondag naar Schorpioen verhuist. Je gedachten worden meer gefocust en je zoekt naar diepere antwoorden op de vragen die je bezighouden. Dit kan een tijd zijn van zelfrealisatie en innerlijke groei.

Liefde: Venus in Schorpioen zorgt voor een krachtige connectie in je relatie. Je verlangt naar meer diepgang en echte intimiteit. Wees eerlijk met jezelf: heb je je partner alles gegeven wat je kunt, of is er nog ruimte voor meer? Dit is het moment om oude patronen los te laten en te kiezen voor openheid en passie.

Professioneel: Het beëindigen van Pluto retrograde kan eindelijk wat verlichting brengen op de werkvloer. Als je de laatste tijd hebt gevoeld dat je vastzit, zal er nu langzaam meer ruimte komen voor groei. Gebruik dit moment om je carrièredoelen te herstructureren. Oude wonden kunnen weer opduiken, vooral als het gaat om conflicten met collega’s, maar dit biedt ook een kans op verzoening.

Financieel: Je financiën voelen deze week stabiel aan, maar Jupiter retrograde vraagt je om niet te roekeloos te zijn. Deel je geluk met anderen als je merkt dat je op financieel vlak wat ruimte hebt. Zorg voor een goed evenwicht tussen sparen en genieten.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, deze week ligt de nadruk op introspectie, vooral nu Pluto retrograde eindigt. Er kunnen veel innerlijke processen zijn die je moet verwerken, maar dit biedt ook ruimte voor nieuwe inzichten. Mercurius in Schorpioen vanaf zondag geeft je de neiging om diepere waarheden te zoeken en je gedachten te focussen.

Liefde: Durf je gevoelens uit te spreken deze week. Met Venus in Schorpioen is er een kans op diepe emotionele verbindingen, maar het kan ook zijn dat je je afsluit uit angst voor kwetsbaarheid. Laat jezelf toe om je kwetsbaar op te stellen en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is in je relatie.

Professioneel: De Mars-Saturnus driehoek helpt je om door te zetten, zelfs als je je overweldigd voelt door werkdruk. Er is sprake van een race tegen de klok, maar als je gefocust blijft, kun je de deadlines halen. Dit is het moment om leiderschap te tonen en verantwoordelijkheid te nemen voor je werk.

Financieel: Wees voorzichtig met grote aankopen deze week. Jupiter retrograde vraagt om reflectie op je financiële strategieën. Het is misschien tijd om je uitgaven te herstructureren en je focus te leggen op langetermijnplanning in plaats van snelle winsten.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Vissen, deze week reageer je nog meer introspectief en gevoelig dan anders. Dit is een uitstekende tijd om te reflecteren op je emoties en om contact te maken met je diepste verlangens. De invloed van Mercurius in Schorpioen vanaf zondag helpt je om heldere inzichten te krijgen over wat je echt wilt.

Liefde: Oude wonden kunnen deze week naar de oppervlakte komen, vooral met Venus in Schorpioen die intense emoties naar voren brengt. Wees eerlijk met jezelf en je partner over wat je voelt, en durf die gesprekken te voeren die je al te lang hebt uitgesteld. Dit kan leiden tot een emotionele uitbarsting, maar ook tot diepe heling.

Professioneel: Professioneel gezien voel je misschien wat verwarring, vooral met Neptunus retrograde. Zoek naar manieren om helderheid te vinden in je werk door jezelf wat afstand te gunnen van stressvolle situaties. Wees creatief met oplossingen en vertrouw op je intuïtie om de juiste stappen te zetten.

Financieel: Jupiter retrograde helpt je om meer focus te leggen op langetermijnoplossingen voor je financiën. Wees voorzichtig met grote uitgaven en zorg dat je een solide basis creëert voor de toekomst. Laat je batterijen niet leeglopen door je zorgen te maken over geld; vertrouw erop dat alles op zijn tijd op zijn plek valt.