WIN WIN WIN: 4 keer een exclusieve Lillet x Emily in Paris limited edition fles

Geüpdatet op 7 oktober 2024 door ELLE Partner

Breng de wereld van Emily in Paris naar je eigen huis met de kans om een exclusieve Lillet x Emily in Paris limited edition fles te winnen. Speciaal voor de lancering van het nieuwe seizoen van de populaire serie brengt Lillet een limited edition Lillet Rosé fles uit. Deze exclusieve fles is een echt collector's item en een perfecte toevoeging aan je thuisbar.

In het vierde seizoen van Emily in Paris bestelt Emily voor het eerst een Lillet aperitief en introduceert ze deze verfrissende Franse spritz bij haar gloednieuwe collega Geneviève. Deze samenwerking wordt op passende wijze gevierd met een gelimiteerde Lillet Rosé fles. Het unieke etiket, geïnspireerd door Emily's looks en quotes uit de serie, maakt deze fles extra bijzonder. En het beste van al? Niet 1 maar wel 4 deelnemers maken kans om een prachtige limited edition fles te winnen!

Grijp je naast de hoofdprijs? Geen nood, je kan de Emily in Paris x Lillet limited edition fles kopen bij Delhaize, Carrefour, Cora en Spar. Leuk om te geven of te houden!

Doe mee en wie weet proost jij binnenkort in stijl met een Lillet Royale Spritz, net zoals Emily dat doet in het nieuwe seizoen. Beantwoord eenvoudig de volgende vraag en maak kans op een van de exclusieve Lillet x Emily in Paris flessen.


Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Lillet.
©2024 VIACOM