Hailey Bieber draagt dé nagelkleur van volgend seizoen (én het is een ode aan haar baby)

Geüpdatet op 23 september 2024 door Katie Withington en ELLE België
Hailey Bieber draagt dé nagelkleur van volgend seizoen (én het is een ode aan haar baby) Hailey Bieber - Getty Images

Hailey Biebers nieuwste nagels zijn een ode aan haar pasgeboren zoon en worden nu al dé nagelkleur van volgend seizoen.

Een nagellakkleur met een boodschap

Hailey Bieber heeft een sterke case gemaakt voor sentimentele nagels door haar meest recente manicure op te dragen aan haar baby. De Biebers verwelkomden hun eerste kind op 24 augustus dit jaar en gaven de baby een naam die opvallend is in z'n eenvoud: Jack Blues. Dit weekend toonde het model haar nieuwste set nagels (een duidelijke verwijzing naar zijn tweede naam); een doorschijnende en oh-zo-herfstachtige diepblauwe set. Ondanks de verborgen betekenis, wordt deze glanzende manicure waarschijnlijk de nagelkleur van het lenteseizoen, zoals de SS25 catwalks net hebben aangegeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Dit is verre van de eerste keer dat een van Haileys moeiteloos chique nagelcreaties op onze beauty moodboards verschijnt. Slechts een paar weken geleden introduceerde het model en Rhode-oprichtster een warme, glanzende zonsondergangskleur, instant gedoopt tot de 'maple syrup'-manicure. Deze donkere honing-met-kaneel-kleur was opnieuw een op maat gemaakte mix van Biebers favoriete nail artist Zola Ganzorigt (ook verantwoordelijk voor haar nieuwste blauwe nagels).

Als je Biebers exacte manicure wilt namaken, zul je blij zijn te horen dat we de naam van de kleur hebben gevonden: O.P.I’s donkerblauwe 'Midnight Mantra'. Wil je deze uniforme kleur een upgrade geven? Probeer dan een chrome glanslaagje (denk aan glazed donut-nagels) voor de perfecte finishing touch.

OPI midnight blauwe nagellak kleuren seizoen nagelkleur hailey bieber
Infinite Shine nagellak in 'Midnight Mantra', O.P.I

Shop hier

Hailey Bieber's blauwe nagels

De SS25 catwalks braken een lans voor blauwtinten in de beautywereld. Harris Reed presenteerde een speelse versie van pastelblauwe oogschaduw tijdens de laatste show op London Fashion Week, terwijl Chet Lo een collectie van levendige koningsblauwe haarextensies toonde die perfect pasten bij zijn glitch-geïnspireerde stoffen. Hoewel het nog te vroeg is om het dé kleur van het seizoen te noemen, kunnen we wel zeggen dat deze ultra-coole tint deze maand een flinke indruk heeft gemaakt in de make-up- en haarwereld.

Via ELLE US