Belgisch modemerk Bernadette opent knalroze pop-up cafés in Parijs

Gepubliceerd op 24 september 2024 door Lore Ginneberge
Belgisch modemerk Bernadette opent knalroze pop-up cafés in Parijs Bernadette - Adrien Maurice Profirst International

Zin in een pauze tijdens je tripje Parijs? In het romantische pop-up Café Bernadette kom je op adem met een koffie of matcha en vertrek je weer vol inspiratie.

Tijdens de bruisende Paris Fashion Week brengt het Antwerpse modemerk Bernadette een vleugje Belgische flair naar de Franse hoofdstad met hun gloednieuwe Café Bernadette. Deze tijdelijke cafés, een knalroze toevluchtsoord te midden van de hectiek, verwelkomt bezoekers van 24 september tot 2 oktober op twee locaties in Parijs. Achter het merk staat het creatieve moeder-dochterduo Bernadette en Charlotte de Geyter, inmiddels wereldwijd bekend om hun kenmerkende prints, opvallende bloemenpatronen en hun moeiteloze samensmelting van mode en interieur. Met deze nieuwe pop-up cafés brengen ze diezelfde artistieke visie naar het culinaire domein.

bernadette antwerp paris pop-up
Bernadette - Adrien Maurice Profirst International

In het gezellige Café Bernadette kunnen (modeweek)bezoekers genieten van een moment van rust, een heerlijk kopje vers gezette koffie of thee, en een assortiment aan zorgvuldig geselecteerde lokale gebakjes. Bijzonder aan dit concept is de samenwerking met de getalenteerde kunstenares Monika Varšavskaja, die culinaire kunst op je bord tovert met haar speelse foodinstallaties. Dit zorgt voor een fotowaardige eetervaring die helemaal past bij het esthetische en creatieve DNA van het modemerk.

Bernadette Antwerp Parijs café pop-up
Bernadette - Adrien Maurice Profirst International

Het interieur van het café weerspiegelt de warme, uitnodigende sfeer van Bernadette’s collecties. De ruimtes zijn aangekleed met de kenmerkende Red Blossom-prints op kussens en tafellakens, gecombineerd met handgemaakte keramiek en glaswerk. Deze huiselijke, kunstzinnige details nodigen uit tot ontspannen, terwijl je geniet van een moment van stilte tussen de modeshows of museumbezoeken door. Met een menu dat varieert van heerlijke matcha tot lokaal gebrande koffie, is Café Bernadette dé plek om even tot jezelf te komen tijdens je citytrip.

bernadette pop-up cafés Parijs Fashion week
Bernadette - Adrien Maurice Profirst International

De pop-up is meteen ook een viering van de vijfde verjaardag van het merk, dat sinds 2018 een frisse, romantische wind door de modewereld laat waaien. Na eerdere spannende samenwerkingen en lanceringen zijn de cafés het vierde hoofdstuk van hun jubileumjaar.

Bernadette
Bernadette - Adrien Maurice Profirst International

Zin om even weg te dromen in een knalroze oase van mode, kunst en heerlijk eten? Dan is Café Bernadette dé hotspot tijdens Paris Fashion Week!

Adressen: 47 rue Cler, 75007 Parijs / 24 rue du 4 Septembre, 75002 Parijs