Test het nieuwste product van BBODY uit tijdens een gratis pilates les met ELLE

Gepubliceerd op 27 september 2024 door ELLE Partner
Test het nieuwste product van BBODY uit tijdens een gratis pilates les met ELLE

We weten allemaal hoe belangrijk hydratatie is, vooral tijdens het sporten. Maar wat als we je vertellen dat alleen water vaak niet voldoende is om je vochtbalans op peil te houden? Bij elke fysieke inspanning verlies je niet alleen vocht, maar ook essentiële mineralen die nodig zijn om je lichaam optimaal te laten functioneren. Dat is waar het nieuwe product van Belgisch health label BBody in het spel komt: elektrolyten.

Elektrolyten zijn mineralen zoals natrium, kalium, magnesium en calcium die je lichaam nodig heeft om goed te blijven functioneren. Ze helpen je vochtbalans te reguleren, voorkomen spierkrampen, ondersteunen je energie en verbeteren je herstel na inspanning. Wanneer je sport en zweet, verlies je niet alleen water, maar ook deze belangrijke elektrolyten. Door ze aan te vullen, zorg je ervoor dat je lichaam gehydrateerd blijft en optimaal kan presteren.

De formule bevat een uitgebalanceerde mix van:

  • 750 mg Magnesium: Houdt je spieren soepel en ondersteunt je energieniveau.
  • Natrium en Kalium: Cruciaal voor het reguleren van je vochtbalans en het behouden van een normale bloeddruk.
  • 1250 mg Chloride: Helpt de elektrolytenbalans in je lichaam op peil te houden.
  • 500 mg Vitamine C: Versterkt je immuunsysteem en verhoogt de opname van mineralen.
  • 1254 mg Sodium (natrium): Zorgt ervoor dat je lichaam vocht vasthoudt en je zenuwen goed functioneren.

Hoewel elektrolyten al jaren favoriet zijn onder atleten, is het idee dat alleen marathonlopers of bodybuilders hiervan profiteren achterhaald volgens Jill Cnudde van BBody. Iedereen die sport, of je nu regelmatig in de sportschool te vinden bent of van een rustige yogasessie houdt, kan baat hebben bij een betere balans van elektrolyten. Het zou zelfs de conditie van huid, haar en nagels kunnen ondersteunen. En omdat het product suikervrij is en verkrijgbaar in verfrissende smaken zoals munt en citroen, is het een perfect, gezond alternatief voor de vaak suikerrijke sportdranken.

Doe mee met een Pilates-sessie van ELLE en BBody

Wil je zelf de voordelen ervan eens ervaren? Op maandag 7 oktober bij The Kay in Schilde en woensdag 9 oktober bij Sinclair Pilates in Waterloo bieden ELLE en BBody jou de kans om gratis deel te nemen aan een van de exclusieve reformer pilates sessies. De lessen worden geleid door Jill Cnudde, oprichtster van BBody, en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je hierbij werkt aan kracht, flexibiliteit en balans op de reformer machines in een kleine groep. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat je tijdens de workout gehydrateerd blijft met water verrijkt met BBodys elektrolyten.

Locaties en sessies:

Maandag 7 oktober bij The Kay Pilates Studio (Schilde):

  • Sessie 1: 14:00 - 14:50
  • Sessie 2: 15:00 - 15:50

Schrijf je in voor Schilde!

Woensdag 9 oktober bij Sinclair Pilates (Waterloo):

  • Sessie 1: 16:00 - 17:00
  • Sessie 2: 17:00 - 18:00
  • Sessie 3: 18:00 - 19:00
  • Sessie 4: 19:00 - 20:00

Schrijf je in voor Waterloo!

Na de workout ontvang je ook een luxe goodiebag gevuld met wellnessproducten en een proefpakket van BBodys nieuwe elektrolyten, zodat je deze producten thuis verder kunt testen.

Kan je niet deelnemen?

Geen zorgen! Je kunt de producten van BBody misschien alsnog uitproberen. We geven namelijk twee keer een wellnesspakket van BBody ter waarde van €250 weg, gevuld met producten die je helpen om op je best te blijven, zowel in als buiten de sportschool.


Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met BBody.

LEES OOK:
Milan Fashion Week highlight moderne nostalgie
De keuken van je leven met Vanden Borre Kitchen
ELLE x Westland Shopping: een fashion day om nooit te vergeten