Ontdek deze 3 nieuwe beauty adressen in Antwerpen

Geüpdatet op 27 september 2024 door Sam Vandenbosch
Ontdek deze 3 nieuwe beauty adressen in Antwerpen Diptyque

Antwerpen wordt dit najaar wat beauty adresjes rijker, met de opening van enkele frisse namen die de beautywereld in de stad opkrikken.

Wist je dat Antwerpen, de bruisende stad gekend om haar mode, kunst en cultuur, òòk een hotspot is voor beauty- en wellnessliefhebbers? Of je nu op zoek bent naar een luxe spa-ervaring voor thuis of premium verzorgingsproducten, de stad blijft zich ontwikkelen met een breed scala aan nieuwe beauty adressen. Dit najaar wordt dat lijstje aangevuld met de opening van enkele frisse namen in het verwennerij segment, die de beautywereld in Antwerpen naar een hoger niveau tillen.

1. Marie-Stella-Maris

Na succesvolle openingen in steden als Amsterdam, Rotterdam en Maastricht, breidt Marie-Stella-Maris nu haar horizon verder uit door voet aan de grond te zetten in België. De nieuwe Brand Store & Refill Station zal in oktober feestelijk haar deuren openen in de bruisende Wilde Zee van Antwerpen. Marie-Stella-Maris heeft in de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd met haar minimalistische en stijlvolle design gecombineerd met een diepgewortelde sociale missie: toegang tot schoon drinkwater voor iedereen. Ook deze nieuwe winkel beschikt over een Refill Bar, waar klanten populaire producten zoals handzeep, body wash en geurstokjes kunnen laten navullen tegen gereduceerd tarief. Om de Antwerpse Marie-Stella-Maris klanten welkom te heten, kunnen bezoekers iedere dag tegen 30% korting van de nieuwprijs, en elke woensdagmiddag tijdens Happy Hour tussen 13:00-18:00 uur voor maar liefst 50% van de nieuwprijs hun lege product laten navullen. Een mooi moment om een bezoekje te brengen aan de nieuwe winkel en direct bij te dragen aan een duurzamere toekomst - join the refillution!

Adres: Lombardenvest 78

2. Diptyque

Ook Diptyque opent een boetiek in hartje Antwerpen, waar bezoekers de heerlijke geurkaarsen, parfums, decoratieve objecten en lichaamsverzorgingsproducten van het merk kunnen ontdekken. De nieuwe winkel combineert poëzie, vakmanschap en creativiteit, en werd geïnspireerd op de eerste flagshipstore van het merk op de Boulevard Saint-Germain in Parijs. De binnenarchitectuur van de winkel herinnert dan ook aan een verzamelaarshuis en een curiositeitenkabinet, bestaande uit drie verschillende ruimtes. De eerste ruimte doet denken aan een naaiatelier, met bakstenen muren die typisch zijn voor Antwerpen en een textielrek dat verwijst naar de geschiedenis van de stoffenhandel. De tweede ruimte, versierd met lijstwerk in Haussmann-stijl en een eiken boekenkast, is gewijd aan geurcollecties en decoratie. Een ruimte gewijd aan de kunst van lichaamsverzorging, versierd met antieke spiegels, maakt de ervaring compleet.

Adres: Schuttershofstraat 53

3. Skins

Tot slot opent begin december de Nederlandse cosmeticaretailer Skins zijn tweede boutique in België. Het merk werd in 2000 opgericht als Nederlandse pionier in de markt van luxe cosmeticaproducten en groeide uit tot een selecte collectie van ongeveer 150 nichemerken. Na de succesvolle lancering in Gent breidt Skins nu uit naar Antwerpen. Ook deze nieuwe boutique biedt een uitgebreide collectie van exclusieve cosmetica, waaronder parfums, huidverzorging en home- en lifestyleproducten. Beautyliefhebbers kunnen zich laten inspireren door unieke boutique brands, zoals Creed, Maison Francis Kurkdjian, Byredo en Westman Atelier. Een team van deskundige Skins Experts staat er steeds klaar voor persoonlijk advies. Ter gelegenheid van de opening worden op 14 december speciale activiteiten georganiseerd voor het winkelend publiek.

Adres: ​Schutterhofstraat 17