Coperni sluit Paris Fashion Week af met een spetterend defilé in Disneyland

Gepubliceerd op 2 oktober 2024 door Lisa Aelvoet Foto’s: Launchmetrics Spotlight
Coperni sluit Paris Fashion Week af met een spetterend defilé in DisneylandLaunchmetrics Spotlight

Een spectaculairder einde voor Paris Fashion Week dan het Coperni defilé in Disneyland Parijs kunnen we niet snel bedenken. Niet alleen het decor maar ook het laatste model dat op de catwalk verscheen, zorgde voor verrassingen. Wij praten je bij over een van de meest spraakmakende momenten van afgelopen modeweek.

Volgens de officiële kalender vormde de Louis Vuitton show om 19u30 in de Cour Carré van het Louvre het eindpunt van Paris Fashion Week lente-zomer 2025. Maar dat was buiten Arnaud Vaillant en Sébastien Meyer gerekend. De oprichters van Coperni nodigden het modevolk immers uit om 21u30 op een onverwachte locatie op bijna een uur van Parijs: Disneyland.

Dit heb je gemist tijdens de Coperni show in Disneyland Parijs

Bij aankomst werden gasten begroet door Disney-figuren als Mickey Mouse en Pluto, met een streep Disney-muziek op de achtergrond. Ze mochten plaatsnemen langs de weg die naar het prachtig verlichte kasteel van Doornroosje leidt. Wat volgde was een spetterend defilé met een sterrencast van de meest populaire modellen van het moment: Jill Kortleve, Lila Moss, Amelia Gray, Paloma Elsesser en meer struinden als prinsessen in lila of als slechteriken in zwart over de catwalk.

coperni-disneyland-parijs-blauw-lila-ensemble

coperni-disneyland-parijs-lila-jurk-vlinders

coperni-disneyland-parijs-zwarte-lederen-jurk

coperni-disneyland-parijs-zwarte-korte-jurk

Geheel in thema van het defilé bevat de nieuwe lente-zomer 2025 collectie van Coperni bovendien heel wat verwijzingen naar Disney. Denk aan T-shirts met Disney-figuren en handtassen met Mickey Mouse-oren (die je nu voor €650 in huis kan halen).

disney-coperni-tshirt-maleficent

disney-coperni-handtas

Niemand minder dan Kylie Jenner sluit de show af

Helemaal aan het einde van de show hadden Arnaud Vaillant en Sébastien Meyer nog een laatste verrassing voor hun gasten in petto. Zo liep niemand minder dan Kylie Jenner als laatste over de catwalk. Het jongste lid van de Kardashian-Jenner clan sloot de Coperni show in Disneyland Parijs af gehuld in een bombastische, zwarte strapless jurk uit taffetazijde met lange matching handschoenen.

Kylie-Jenner-Coperni-Disneyland-Parijs-Fashion-Week-Finale

Een spectaculair einde van alweer een geslaagde modeweek in de Franse hoofdstad.