Win een duo-ticket voor onze ELLE x Shiseido beautyschool

Gepubliceerd op 9 oktober 2024 door ELLE Partner
Win een duo-ticket voor onze ELLE x Shiseido beautyschool©Shiseido

Op 23 oktober nodigen ELLE en Shiseido je uit voor een heel bijzonder event. Dan vieren we namelijk de lancering van de nieuwe crème Skin HiForce uit de Bio-Performance-lijn. Het wordt een dag die helemaal in het teken staat van wellness, elegantie en Japanse cultuur. Een dag waarop schoonheid en levenskunst in elkaar overvloeien. 

Heb jij ook zin om de geheimen te ontdekken van een verjongde, gladde en verstevigde huid? Dan is dit mini-event je op het lijf (en het gezicht) geschreven! Shiseido komt met een volledig immersieve beautyschool en gunt je hiermee een blik in zijn magische wereld. Wat houdt dit precies in? Ten eerste word je verwelkomd op een unieke dag waarop je kunt bijleren, jezelf in de watten leggen en aan selfcare doen. Dit alles gebeurt in een elegant interieur dat geïnspireerd is op Japanse rituelen. Op het programma staan beautyworkshops, wellness en ontspanning: exclusief voor jou en in een oase van rust.

Van zodra je er binnenkomt, word je opgenomen in de verfijnde wereld van Shiseido. Een deskundige van het label vertelt je over de fascinerende geschiedenis van dit legendarische Huis, waar traditie en innovatie naadloos in elkaar overgaan. Je ontdekt hoe Shiseido erin is geslaagd om zijn avant-gardistische stijl te behouden en tegelijk trouw te blijven aan zijn Japanse roots.

Een reis voor alle zintuigen

Laat je betoveren door een ceremonie met matcha thee, word volledig zen en voel hoe je met elke slok dichter bij de essentie komt. Daarna volgt een workshop mindful breathing, waarbij je alle spanningen loslaat en je geest leeg maakt. Deze wellnesservaring wordt georganiseerd door de experts van Brussels Mindfulness. Zij leiden je naar rust en sereniteit toe. Het is de perfecte manier om heerlijk te ontspannen voor je overgaat tot het echte werk: je huid!

De beautymasterclass van je dromen

Now is the moment! Dankzij een interactieve en gepersonaliseerde masterclass kom je hier alles te weten over je eigen ultieme beautyroutine. Reinigingsmelk, lotion, serum ... Onder begeleiding van een deskundige kun je de beroemde Shiseido-producten uitproberen. Bovendien leert de experte hoe je je huid, met de nieuwste innovaties van het Bio-Performance-assortiment, het beste kunt verzorgen. Uiteraard ontdek je er ook exclusief de Skin HiForce-crème en de Skin Filler van Bio-Performance: ideaal om opnieuw een glad babyhuidje te krijgen.

Deze masterclass is de gedroomde gelegenheid om de juiste beautytechnieken uit te proberen en aan te leren. Je zult algauw merken hoe je huid gaat stralen van gezondheid.

Verrassing!

Om deze toch al bijzondere dag nog specialer te maken, kun je ook kennis maken met Justine de Jonckheere, de Belgische ambassadrice van Shiseido.

En omdat we niets liever doen dan jou te vertroetelen, krijgt elke deelneemster een Shiseido-goodiebag met must-have producten van het merk. Zo heb je al het nodige om je huid ook thuis te blijven verzorgen en deze heilzame verwendag nog verder te laten duren.

Noteer het maar in je agenda

Het belooft een onvergetelijke dag te worden voor al wie er even tussenuit wil, zorg wil dragen voor haar huid en een exclusieve ervaring wil beleven. Ben je al fan van Shiseido of wil je hun wereld en verzorgingsproducten graag leren kennen? Dan is dit je kans.

Afspraak op 23 oktober in The Mills in Antwerpen voor een heerlijke beauty- en wellnessdag. Er wachten je verrassingen, ontdekkingen en – last but not least – aan het eind van de dag keer je met een geweldige huid naar huis terug.

Wat zeg je ervan? Klaar voor onze beautyschool? Beantwoord dan onderstaande vraag en misschien win je wel twee toegangstickets.


Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Shiseido.

LEES OOK:
Hoe was de ELLE Run Brussel by KBC Brussels 2024?
WIN WIN WIN: 4 keer een exclusieve Lillet x Emily in Paris limited edition fles
De keuken van je leven met Vanden Borre Kitchen