Baking season is here! Maak kans op de bamix® Baking Box

Gepubliceerd op 24 oktober 2024 door ELLE Partner

Met de komst van de herfst breekt ook het bakseizoen weer aan: hét uitgelezen moment om aan de slag te gaan met je favoriete bakrecepten. En om te zorgen dat alles van een leien dakje loopt, geven wij 1 bamix® Baking Box weg!

Jouw ultieme keukenhulp dit bakseizoen? Dat is de bamix® Baking Box! Of je nu houdt van zoete koekjes, smeuïge brownies of hartige cakes, deze veelzijdige keukenset maakt van elk baksel een fluitje van een cent. De box bevat alles wat je nodig hebt om de meest uiteenlopende recepten met gemak te bereiden. 

Wat bevat de bamix® Baking Box?

De box bevat werkelijk alles wat je nodig hebt om elk recept tot een goed einde te brengen:

  • Een krachtige 200W staafmixer (wit) met twee snelheidsstanden. Op stand 1 draait de mixer 12.000 toeren per minuut en op stand 2 maar liefst 17.000 toeren per minuut. Zo heb je altijd de perfecte snelheid voor je baksels.
  • Vier handige hulpstukken, waaronder een multimes, een menger, een klopper en zelfs een vleesmes. Hiermee kun je alles, van beslag tot toppings, probleemloos bereiden.
  • De SliceSy® met drie raspen, twee schaven en een hakmes – ideaal voor het snijden van appelschijfjes voor een taart of het fijnhakken van noten voor je cupcakes.
  • Een processormolen met poederschijf om suiker om te toveren in poedersuiker of om kruiden fijn te malen voor je hartige creaties.
  • Een uitgebreide bekerset van 400 ml en 600 ml, een 1-liter maatbeker en een handig statief om alles netjes op te bergen.
  • Als kers op de taart krijg je ook een inspirerend receptenboekje boordevol heerlijke ideeën voor je volgende bakproject.

Met de bamix® Baking Box haal je dus meer dan een gewone keukentool in huis. Deze multifunctionele set biedt alles wat je nodig hebt om als een professionele bakker aan de slag te gaan. Van het kloppen van beslag tot het raspen van groenten voor een hartige taart, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zelfs ingrediënten fijnmalen met de processormolen, en met de SliceSy® snijd je moeiteloos je ingrediënten voor. Geen enkel recept is te uitdagend!

Dankzij het compacte ontwerp van de bamix® staafmixer en de hoogwaardige, roestvrije materialen is de Baking Box niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. De onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken en nemen geen geur of smaak op. Zo ben je na het bakken in een mum van tijd weer klaar voor de volgende ronde.

Win de Baking Box en vier 70 jaar bamix®

Dit jaar viert bamix® een bijzonder jubileum: ze blazen maar liefst 70 kaarsjes uit! Ter ere van deze feestelijke gelegenheid maak jij kans op je eigen bamix® Baking Box, de perfecte partner voor in de keuken. Bak jij binnenkort een heerlijke verjaardagstaart met jouw gloednieuwe set? 

Deelnemen aan de wedstrijd is eenvoudig, en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar die met de bamix® Baking Box aan de slag mag. Knoop je schort om, pak je favoriete recepten erbij en maak van dit bakseizoen een feestje. Veel bakplezier en succes!


Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met bamix®.

LEES OOK:
Win een duo-ticket voor onze ELLE x Shiseido beautyschool
Dit heb je gemist op de exclusieve Lillet x Emily in Paris viewing party in Brussel
Recept: geroosterde pompoen met quinoa, geitenkaas en granaatappel