Hotel Quelle Nature Spa Resort: luxe en rust in de Dolomieten

Geüpdatet op 24 oktober 2024 door ELLE Partner
Hotel Quelle Nature Spa Resort: luxe en rust in de Dolomieten © Hotel Quelle Nature Spa Resort

Het Hotel Quelle Nature Spa Resort is een luxe wellnessresort gelegen in het prachtige Val Casies in Zuid-Tirol, Italië. Dit vijfsterren resort staat bekend om zijn unieke ligging. Omringd door indrukwekkende bergtoppen en ongerepte natuur, zorgt het voor een serene en adembenemende beleving.

Verken Europa's grootste langlaufgebied

De Casies Vallei is onderdeel van Dolomiti Nordic Ski, Europa's grootste langlaufgebied, met prachtige paden in het hart van de Dolomieten. De familie Steinmair, het team achter Hotel Quelle, laat haar gasten graag kennismaken met de schoonheid van hun thuisland. Zes dagen per week is er keuze uit verschillende begeleide outdoor-ervaringen, elk verzekerd van stralend witte sneeuw. Betoverende winterwandelingen voor het hele gezin en langlaufcursussen voor zowel beginners als gevorderden zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

Timeless Sky Spa

Het wellnesscentrum van het resort is nog een belangrijke bonus en biedt een breed scala aan spafaciliteiten, waaronder meerdere sauna's en de totaal vernieuwde Timeless Sky Spa. Het verbluffende uitzicht vanuit de spa op de winterse bergen, tot aan de Dolomieten, straalt ultieme rust uit. De tijd lijkt volledig stil te staan. In het infinity zwembad op het dak heb je het gevoel één te zijn met de natuur. De nieuwe Mountain Fire Hot Sauna, de Dolomites Bio Sauna en de infrarood ontspanning sauna verwarmen zowel lichaam als ziel.

Culinair genot 

De gastronomische keuken van het hotel benadrukt de vijfsterren standaard. De keuken is een combinatie van lokale, biologische ingrediënten met internationale invloeden, en ook het desserten buffet en de uitgebreide wijnkaart zorgen voor culinaire verwennerij!

Het Hotel Quelle Nature Spa Resort biedt een luxueuze ontspanning voor iedereen die op zoek is naar een plek waar welzijn, natuur en comfort samenkomen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Hotel Quelle Nature Spa Resort.

LEES OOK:
Corsica: een eiland vol gastronomische schatten
Bij deze 7 nieuwe restaurants in Knokke-Heist schuiven wij graag aan
ELLE Ontdekt: op cruise langs de IJslandse fjorden