Kasteel van Urspelt: Ontsnappen in de Luxemburgse Ardennen

Geüpdatet op 11 oktober 2024 door ELLE Partner
Kasteel van Urspelt: Ontsnappen in de Luxemburgse Ardennen

Verborgen in het idyllische decor van de Luxemburgse Ardennen ligt het Kasteel van Urspelt. Een plek om te ontsnappen en volop van het leven te genieten. Hier vloeit de historische charme van de 18e eeuw moeiteloos samen met moderne accenten, zonder dat de authentieke sfeer verloren gaat.

Er even tussenuit

Het Kasteel van Urspelt blijft zijn bezoekers verrassen met een unieke ervaring waarin elegantie en geschiedenis samenkomen. Het hotel gaat een nieuwe fase in met drie opvallende toevoegingen: een bijzondere boekhandel, een vernieuwde gastronomische beleving en de renovatie van de Suite Grand-Ducale. Deze vernieuwingen tillen de gastenervaring naar een hoger niveau voor wie op zoek is naar een moment van vernieuwing in het hart van Luxemburg.

In samenwerking met de gerenommeerde Luxemburgse boekhandel Ernster biedt de literaire ruimte van het kasteel meer dan enkel een leeshoek. Het is een inspirerende plek waar bezoekers tot rust kunnen komen. Deze toevoegingen verrijken het geheel en maken van het kasteel een oase van welzijn en ontspanning in het hart van Luxemburg.

Een culinaire reis

Op gastronomisch gebied biedt het Kasteel van Urspelt een heruitgevonden culinaire ervaring, waarin Luxemburgse streekproducten worden vermengd met hedendaagse invloeden. De chefs creëren gerechten die lokale smaken in de kijker zetten, met een vleugje verrassende creativiteit. Elke maaltijd nodigt uit om de smaken te verkennen en te genieten in de sfeervolle, elegante setting van het kasteel.

Een oase van rust en welzijn

Het Kasteel van Urspelt is niet slechts een plek om te verblijven, het is een ware oase van rust. Naast het hoogwaardige viersterrenhotel biedt het een wellnessruimte geheel gewijd aan ontspanning. Of het nu gaat om revitaliserende behandelingen of simpelweg om te genieten van de rustige sfeer, elke bezoeker verlaat het Kasteel van Urspelt met het gevoel een onderbreking van de dagelijkse drukte te hebben ervaren.

Een tuin vol herinneringen

Het kasteel blijft zich voortdurend vernieuwen om zijn bezoekers een ervaring te bieden waarin de tijd lijkt stil te staan. Dit winterse seizoen is er een bijzondere toevoeging: een ijsbaan in het hart van het kasteel! Geniet van winterse geneugten in deze unieke setting.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het kasteel van Urspelt.

LEES OOK:
De 5 meest trendy loafers waar jij dit najaar mee wil rondlopen
Win een duo-ticket voor onze ELLE x Shiseido beautyschool
WIN WIN WIN: 4 keer een exclusieve Lillet x Emily in Paris limited edition fles