ELLE x Westland Shopping: hoe was het?

Geüpdatet op 16 oktober 2024 door ELLE Partner Foto’s: Maurine Wilmus
ELLE x Westland Shopping: hoe was het?

Op zaterdag 5 oktober beleefden we een onvergetelijke modedag in Westland Shopping. Van 11.00 tot 18.00 uur veranderde het winkelcentrum in een ware stijltempel, met tal van activiteiten die alle aanwezige fashionista’s betoverden.

Vanaf het moment dat we aankwamen, was de sfeer gezet: een exclusieve ELLE x Westland fotowand stond klaar om de dag vol mode vast te leggen. We poseerden allemaal, klaar om onze mooiste kiekjes op Instagram te delen.

Verwend worden bij YSL Beauty

Een van de hoogtepunten van de dag? De make-up stand van YSL Beauty. Met twee stations bereid om ons een glamoureuze look te geven zoals op de catwalks, lieten we ons verwennen door de beauty experts. Als bonus kregen we een presentatie van de nieuwe geur Libre, een parfum dat unaniem werd toegejuicht! We verlieten de stand met verleidelijke ogen en een vleugje chique geur om ons heen.

Het Etam Rad van Fortuin: verrassingen te over

We hebben allemaal ons geluk beproefd om een cadeautje of waardebon mee naar huis te nemen. Ondergoed, accessoires en vouchers, de glimlachen waren overal!

Een inspirerend modegesprek met Marie en Elodie

Het hoogtepunt van het evenement was ongetwijfeld het modegesprek om 15.00 uur, geleid door Marie Guérin, hoofdredactrice van ELLE, en Elodie Ouedraogo, fashion director. In een ontspannen en tweetalige sfeer onthulden ze de grote herfst/winter 2024-2025 trends. Hun favoriete stukken? Oversized jassen, subtiele herfsttinten en cocooningmaterialen, alles geselecteerd in de winkels van het winkelcentrum. Bovendien namen ze de tijd om vragen te beantwoorden en deelden ze tips en advies om dit nieuwe seizoen stijlvol in te gaan.

Kombucha en goodies

Voor wat verfrissing tussen de activiteiten door, gingen we naar de Yugen kombucha bar. We genoten van deze gezonde pauze, en als kers op de taart nam iedereen haar favoriete fles mee naar huis. Een klein extraatje dat ons echt plezier deed!

En we gingen niet met lege handen naar huis

Natuurlijk konden we het Westland niet verlaten zonder langs de cadeaus te gaan. De deelnemers aan het evenement ontvingen een exclusieve goodiebag, en een gelukkige deelnemer ging dankzij de eindverloting naar huis met een giftcard van 200€.

Een dag om te herhalen

Kortom, deze 5 oktober was een groot succes! Mode, schoonheid, verrassingen... Westland Shopping en ELLE België boden ons een dag die we niet snel zullen vergeten. Een volledige onderdompeling in de trends en herinneringen die ons hoofd (en Instagram-feed) vulden.

Wanneer is de volgende editie? Wij zijn er al klaar voor!

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Westland Shopping.

LEES OOK:
Win een duo-ticket voor onze ELLE x Shiseido beautyschool
Dit heb je gemist op de exclusieve Lillet x Emily in Paris viewing party in Brussel
Recept: geroosterde pompoen met quinoa, geitenkaas en granaatappel