The Flow Studio: Jouw Pilates Spot in Antwerpen

Gepubliceerd op 25 oktober 2024 door ELLE Partner
The Flow Studio: Jouw Pilates Spot in Antwerpen The Flow Studio

Bij The Flow Studio in Antwerpen vind je pilates voor iedereen: jong en oud, man en vrouw, met of zonder ervaring. Isabelle De Hovre wil met deze pilates hotspot de sport toegankelijk maken voor iedereen.

Het veelzijdige lessenaanbod heeft voor ieder wat wils. Van matlessen voor alle niveaus tot specifieke lessen die zijn afgestemd op diverse doelgroepen. Zo zijn er inspirerende lessen voor jonge meisjes van 12 tot 15 jaar, waarbij de oefeningen zijn choreografeerd op populaire nummers. Daarnaast zijn er ook lessen gericht op het stretchen en verstevigen van de rug, speciaal ontworpen om active seniors in beweging te houden.

Daarnaast biedt The Flow Studio ook reformerlessen aan, die variëren in moeilijkheidsgraad. Er zijn speciale introlessen voor beginners en uitdagendere klassen met oefeningen van Joseph Pilates voor degenen die graag hun grenzen verleggen. Wil je werken aan een strakke buik of stevige billen? Dan is de abs & booty les perfect voor jou. Ook mannen kunnen deelnemen aan op maat gemaakte lessen.

Training voor body & soul

Pilates is een training die zowel de kracht als de flexibiliteit van het lichaam verbetert. Het richt zich op het versterken van de core, wat helpt bij het verbeteren van de houding en het verminderen van blessures. Bovendien bevordert Pilates bewustzijn van het lichaam en kan het stress verminderen.

Wanneer je matlessen combineert met reformer pilates, worden de voordelen nog groter. Reformer pilates zorgt voor extra weerstand en ondersteuning, waardoor je grondiger aan de oefeningen kunt werken en je spieren nog gerichter kunt trainen. Deze combinatie helpt niet alleen bij het opbouwen van kracht en flexibiliteit, maar zorgt ook voor een meer gevarieerde training die de algehele fitheid verder verbetert. Kortom, door beide vormen te combineren, haal je het maximale uit je Pilates-ervaring.

Van Passie naar Professioneel: De Oprichting van The Flow Studio

Pilates was al jarenlang een essentieel onderdeel van Isabelle's dagelijkse routine. Naast een carrière in public relations besloot ze ook haar passie te volgen en behaalde ze mat- en reformercertificaten. Vervolgens opende ze haar eigen studio, waar ze haar unieke visie kon vervullen, nadat ze enkele maanden in andere studio’s les had gegeven. The Flow Studio, met veel natuurlijk licht en een groene tuin, biedt de perfecte omgeving om volledig tot rust te komen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met The Flow Studio.

LEES OOK:
Welke sporten geven ons welzijn een boost?
Veilig de herfst in: L'Oréal Paris tegen straatintimidatie
Loopkriebels? Dit zijn de grootste loopwedstrijden van het najaar