Raw Food Dessert: Banaan-Bosbes-Mousse met Limoen-Vijg-Crumble
Ik kan me de dag dat ik voor het eerst een rauw dessert probeerde nog goed herinneren. Het was een warme zomerdag en ik was buiten van de zon aan het genieten samen met onze babykatjes. Ik had mezelf net getrakteerd op een grote kom verse chocolademousse en ik kon maar niet geloven hoe romig het resultaat was – zonder enige toevoeging van boter, room of eieren! Deze Banaan-Bosbes-Mousse met Limoen-Vijg-Crumble heeft dezelfde romige textuur en rijke smaak dankzij de toevoeging van mijn favoriete hartige vrucht: avocado. Het dessert is klaar in minder dan 10 minuten en je kan het zonder probleem meenemen naar je werk!
Voor het recept, klik HIER.
*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.
LEES OOK: Zomerse Courgetterolletjes met Cashew-Kruidenkaas
LEES OOK: Bessenshake voor Platte Buik