FOOD. Cakejes met goji bessen
Non spécifié
30 min
00 min
4 cakejes
Easy
Ingrediënten
- 1/3 kop walnoten, rozijnen, havervlokken en goji bessen
- 1/4 kop cacaopoeder
- 1/3 kop gesmolten cacaoboter, cacaopoeder en ahornsiroop
- 1/4 theelepel kaneel, chilipoeder
- melk
- Om de cakejes te maken maal je de walnoten en havervlokken fijn in de keukenmachine tot een grof poeder.
- Voeg de rozijnen en goji bessen toe en maal tot een plakkerig geheel.
- Bedek de bodem en zijkanten van cakevormpjes met 2/3 van het deeg en laat rusten in de koelkast.
- Gebruik het overige deeg om de bovenkant van de cakejes te maken. Bedek de bodem van vier andere cakevormpjes met het deeg en
- laat ze ook rusten in de koelkast.
- Om de vulling te maken mix je alle ingrediënten samen en voeg je melk toe om een crème te bekomen.
- Haal het deeg voorzichtig uit de vormpjes en vul ze met de chocoladevulling. Druk vervolgens voorzichtig de bodem van een ander
- cakevormpje op de zijkanten van het deeg.
- Decoreer met chocoladevlokken en goji bessen.
Bron: This rawsome vegan life
ads
ads