Namiddag
4. Gember cocktail
Als oppeppend drankje na de middag suggereert Laurent een Perrier op smaak gebracht met 5 druppels stevia, enkele schijfjes gember, 2 cl limoensap en een schijf komkommer. Laat de Perrier de smaken enkele seconden verspreiden en giet het drankje daarna door een zeef. Serveer met ijs.
5. Perrier café frappé
Ijskoffies zijn een geniale uitvinding maar iets minder geniaal is dat ze vaak veel calorieën bevatten. Daar heeft de Parijse barman een ingenieuze oplossing voor. Hij vond namelijk een methode om schuim te creëren zonder melk. Geen calorieën, geen lactose!
Zo ga je te werk: meng de Perrier met 2 koffielepels instant koffiepoeder, 2 cl caramelsiroop (of andere siroop naar wens) en flashblend enkele seconden. Dit effect bekom je enkel met een echte flashblender, te koop voor zo’n € 30.
6. Smoothie
Hiervoor meng ongeveer 1/3 kop aardbeipuree met 2 cl vanillesiroop en Perrier met de flashblender. Het resultaat is goddelijk.