BRUSSEL – HUÎTRIÈRE & EOLE

Gepubliceerd op 5 februari 2015 door Priscille Blieck
BRUSSEL – HUÎTRIÈRE & EOLE
HuitriEre-&-Eole-NL

VOORBEELDIG PROFESSIONALISME

Mede door zijn gloednieuw logo is dit familiebedrijf, dat op een virtuoze wijze al uw privé en professionele evenementen invult, helemaal mee met zijn tijd. Chef Xavier Paye, die actief was in heel wat sterrenrestaurants, kiest voor een subtiele mix tussen traditie en vernieuwing. Zonder de kleinste valse noot orkestreert hij de knowhow van een brigade van 20 koks. Het resultaat is een gastronomische keuken die op geen enkele toptafel misstaat. Sprankelende hapjes, tweetalige medewerkers, scherpe prijzen, uw gekste wensen ingevuld, een onberispelijke service: Huîtrière & Eole bekrachtigt zijn fundamentele waarden van kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, prestatie en toewijding. De vele lovende reacties van de klanten bewijzen telkens opnieuw dat de prestaties van deze toptraiteur slechts één doel hebben en dat is ù gelukkig maken! Dat u met 20 bent of met 2000 doet er niet toe.

Huîtrière & Eole

Henry Dunantstraat 33
1140 Brussel
België
T +32 (0)2 726 93 60
info@huitriere-eole.be
www.huitriere-eole.be

Eigenaars
Danielle & Michel Todosijevic
Chef
Xavier Paye

  • · Team van 35 personen, 17 voertuigen, 2.500m² installaties
  • · Exclusieve partners: Corroy le Grand & Domaine du Tilleul
  • · Voorkeurpartners: Autoworld, Huis van de Automobiel, Kasteel van Sombreffe, Domaine du Grand Foriest, Abbaye de Nizelles…