JONG EN GELAUWERD
Kevin De Backer en Iwan Hoes maakten hun droom waar en baten nu samen Brouwersvliet23 uit. Ze toverden het pand bij ’t Eilandje om tot een rustig en gezellig totaalconcept. Met succes, want het duo won de felbegeerde Gouden Vork 2014. Gastheer Iwan heeft ruime ervaring in gerenommeerde zaken. Kevin, in 2013 geroemd door Antwerpen Proeft als jonge beloftevolle chef, gaat resoluut voor een seizoensgebonden en inventieve keuken met respect voor het product. Elke zes weken is er een nieuw suggestiemenu met telkens vier voor- en hoofdgerechten. Ook de vegetariërs vinden er hun gading. Maar dé specialiteit van B23 is toch dry aged vlees: stukken van diverse rundersoorten die zes tot acht weken gerijpt zijn voor een super smaaksensatie. Kortom: B23 is hét adres voor iedereen die net iets meer verwacht tegen betaalbare prijzen.
Restaurant B23
Brouwersvliet 23
2000 Antwerpen
België
T +32 (0)3 345 15 14
info@brouwersvliet23.be
www.brouwersvliet23.be
Eigenaars
Kevin De Backer & Iwan Hoes
Chef
Kevin De Backer
- · Inventieve seizoensgebonden keuken
- · Bistro - wine - dine
- · Specialiteit: dry aged meat
- · Bedrijfsevents tot 50 zittende en tot 90 staande gasten
- · Mogelijkheid groepen tot 30 personen
- · Open: maandag tot vrijdag van 12 tot 15 uur en van 18 tot 22 uur - zaterdag van 18 tot 22 uur - zondag gesloten