HET UKKELSE MONTMARTRE
Het Ukkelse Sint-Jobsplein zou niet zijn wat het is zonder dat kleine oplopende straatje, een beetje zoals Montmartre. En verder is er ook dat restaurantje dat ietwat verborgen ligt in een kronkel, maar waar de bistrosfeer van weleer volop aanwezig is. Gaëtan (zaal) en Thibauld (keuken) bliezen deze 100-jarige brasserie nieuw leven in. Hun hippe, dynamische en sympathieke aanpak creëert een opgewekte sfeer in de zaal die is aangekleed met affiches van artiesten, oude reclames en originele litho’s. Het menubord staat vol met lekkers. Daarbij natuurlijk de good old Belgische bistroklassiekers die op een zeer verzorgde en creatieve presentatie mogen rekenen. De garnaalkroketten en het rundvlees met saus van zwarte peper geflambeerd met cognac zijn toppers, maar krijgen stevig weerwerk van creatieve suggesties, zoals de gebakken cantharellen met zachtgekookte eieren en viseitjes. Snel reserveren want het zit hier vaak afgeladen vol!