VERFIJNDE BRASSERIE
De Brasserie, die in 2009 werd geopend en een onderkomen vond in de beroemde Villa Lorraine, zweert bij een ontspannen, jonge, muzikale en gezellige sfeer. Het gedempte licht, de cosy sofa’s en de verzameling hedendaagse schilderkunst van de eigenaar maken de Brasserie tot een restaurant waar men zich thuis voelt. Hier geen stijve bediening en een vereenvoudigde menukaart met de nadruk op traditionele gerechten in een nieuw jasje en democratisch prijskaartje. De chef kiest voor een inventieve keuken op basis van eenvoudige kwaliteitsproducten. Enerzijds zijn er de typische brasseriegerechten, zoals de kroketten van handgepelde grijze garnalen, handgesneden rundstartaar à l’Italienne, Black Angus steak… Anderzijds de meer uitgewerkte schotels, zoals de pluma iberico, groene asperges, gekonfijte tomaten en Xérèswijn, kalfswangetjes die 12 uur in gekonfijte citroen mochten sudderen, het vispotje van de dag à la bouillabaisse. Maak uw smaakpapillen blij!