BERGEN – ICOOK !

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Priscille Blieck
BERGEN – ICOOK !

Reeds als kind was Jean-Philippe Watteyne nieuwsgierig naar wat er zich afspeelde in de kookpotten van zijn grootmoeder. Ook vandaag zweert deze innemende en joviale chef, die prat kan gaan op tal van prestigieuze onderscheidingen, bij de smaak van authentieke producten die op gevoel worden bereid. Resultaat is een traditionele gastronomie die met veel modernisme en een grote verbeeldingskracht wordt opgewerkt. Elk bord is dan ook een plaatje - een kunstwerk!

icook-1

Ook de cosy en verfijnde decoratie van zijn restaurant is een voltreffer met - voor wie geluk heeft - de mogelijkheid om aan de keukentafel te dineren. In de zaal of op het zomerterras verzorgt Maureen het onthaal en orkestreert ze de uitgekiende gerechten/wijnakkoorden. Samen delen ze met u het plezier van het tafelen en verwelkomen ze u graag in de nieuwe gastensuites op de verdieping boven iCook.

Eigenaar & Chef
Jean-Philippe Watteyne

  • Franse gastronomische keuken
  • Michelin: 1 Vork
  • Gault&Millau: 14/20
  • Businesslunch / Formule menu’s / Banketten
  • Open dinsdag tot zaterdag van 12 tot 14 uur en van 19 tot 21 uur

Avenue Reine Astrid 31, Mons 7000 Bergen / T +32 (0)65 33 40 33

www.restaurant-icook.be
info@restaurant-icook.be