GREAT TRAITEUR

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
GREAT TRAITEUR

Toen Fréderic d’Oultremont en Gilles Molitor samen met François de Meester in 2011 GREAT Traiteur lanceerden, deden ze dit vanuit de ervaring die ze in Brussel bij de topnamen uit de catering hadden opgedaan en opteerden ze bewust voor vernieuwing, een andere benadering en een constant streven naar de optimale kwaliteit van hun service en producten.

great-traiteur-1

Dit getalenteerd, flexibel en dynamisch trio, dat zich door een team van gepassioneerde en toegewijde professionals laat omringen, positioneert zich intussen op een prestigieuze plek in de ‘hoge kwaliteitsklasse’-organisaties van evenementen van 5 tot 1000 personen.

great-traiteur-3

In de keuken opteert de chef voor een moderne en creatieve gastronomie die hij opbouwt vanaf de mooiste lokale producten. GREAT Traiteur staat open voor alle wensen en eisen van zijn klanten en het bewaakt de kwaliteit en de esthetiek tot in de kleinste details. This is Great!

PRAKTISCHE INFO

  • Gastronomische en inventieve keuken

  • ‘Food-Packs’: heerlijke, vacuüm verpakte gerechten,
    makkelijk om op te warmen, ideaal voor de wintersporten

  • La ‘Salle à Manger’ : maatwerk voor zakendiners
    en vertrouwelijke diners bij u thuis

Alsembergsesteenweg 93, 1060 Brussel / T +32 (0)2 880 87 80

www.great-traiteur.be
info@great-traiteur.be