Vandaag schotelt chef Julie je de raw-variant van de Aziatische klassieker Pad Thai voor.
Heb je ooit al eens een kom romige pad thai met rijstnoedels, krokante pindanootjes en extra chili geproefd? De smaken zijn overweldigend! Ik wilde een lichtere zomerversie van dit klassieke Zuidoost-Aziatische gerecht creëren met courgette- en wortelpasta in plaats van rijstnoedels + extra bladgroen voor een mineralenboost. Deze Pad Thai Noedelsalade heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Als je houdt van Aziatische smaken zal je genieten van elke hap!
Voor het recept van deze Pad Thai Noedelsalade, klik HIER.
*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.
LEES OOK: Bananenijs met Frambozensiroop & Aardbeien