Recept: gluten en lactosevrije taart van krokante groenten en wortels
Non spécifié
30 min
00 min
6-8 personen
Easy
Ingrediënten
- 1 rol gluten- en lactosevrij taartdeeg van Herta®
- 2 eieren
- 700 g gestoomde wortels
- 15 cl kokosmelk
- 1 koffielepel curry
- 3 sneetjes Superieur-ham van Herta® (100g)
- 30 g geraspte, lactosevrije kaas
- Zout en peper van de molen
- Leg het gluten- en lactosevrije taartdeeg van Herta® in een taartvorm, bedekt met bakpapier.
- Meng alle ingrediënten en giet over het deeg. Laat 30 minuten bakken in een voor-verwarmde oven op 180°C.
- Werk af met seizoensgroenten; rauw (radijs, raketsla, courgette) of lichtjes gestoomd (asperges, bonen, erwten). Fijngesneden zorgen ze voor een knapperige beet. En als je ze mooi schikt, maken ze van je gerecht een lust voor het oog.
Tip: wil je een stevigere taartbodem? Gebruik dan het gluten- en lactosevrij pizzadeeg van Herta®
De taartbodem (3,19 euro) en het pizzadeeg (3,49 euro) van Herta®, beide gluten- en lactosevrij, zijn vanaf nu verkrijgbaar in het versrayon van de supermarkt. Je hoeft dus niet langer naar de gespecialiseerde winkels te hollen voor aangepaste dieetproducten.
Meer receptideeën vind je op https://www.herta.be
Smakelijk!
ads
ads