Attentie, vleesliefhebbers en Antwerpen lovers! De Sinjorenstad krijgt er dit najaar een steakhouse van jewelste bij. Op het dak van Stadsbrouwerij De Konick, miljaar!
Na een kaaswinkel, bakkerij, chocolatier, uitgeverij, slagerij en restaurant, opent op 4 november Black Smoke de deuren. Kasper Stuart, het brein achter Smokey Jo’s Garage, én Wereldkampioen BBQ Jord Althuizen verbouwen de centrale toren van de brouwerij tot barbecuerestaurant en rooftopbar.
Een barbecuerestaurant met fijne gerechten in een industrieel en ruw kader. Centraal staat de zwarte keuken, de stapel houtsblokken en een reusachtige rookoven. Noodzakelijk, want sommige vleessoorten moeten zo’n 16uur lang garen… een muur gestapeld met houtsblokken, en een reusachtige rookoven.
Naast verrukkelijke vleesgerechten is er op de menukaart van Black Smoke ook plaats voor vis -en vegetarische gerechten. Op zondag is er de Smoking Brunch: een absolute must-do!
Smokey Jo’s Garage – Boomgaardstraat 17, 2000 Antwerpen
www.blacksmoke.be
Reservaties vanaf 20 oktober.
#lowandslow #blacksmoke #BBQlife #stadsbrouwerij #dekoninck #vuur