Het drijvende restaurant van Dinner On A Lake is terug, Pinterest alert!

Na een meer dan succesvolle eerste editie is het idyllische pop-up concept deze zomer opnieuw van de partij. Dinner On A Lake staat voor een drijvend ponton van 110 vierkante meter waar je in volle natuur kan genieten van een heerlijke lunch of diner bij zonsondergang. Kaarslicht, een sterrenhemel, krekels en romantische waterplanten: wat wil je nog meer? Je wordt met een bootje -ijsbreker: er is champagne en gin tonic aan boord…- naar het reusachtige vlot gebracht, waar je een viergangenmenu krijgt voorgeschoteld. Dat laatste wordt door verschillende beloftevolle chefs bereid: Mathias Van Acker (voormalig hoofdchef Coeur d’Artichaut), Thomas Dekimpe & Pieterjan Broucke (Hof Van Cleve, Boury, Auberge du Pêcheur), Pascal Van Den Beek (Resto-Charles) en Nico Poppe (Culpo) nemen plaats achter het drijvende fornuis. Ook de vaste waardes Martijn Gobert (Umami) en Glenn Vandenberghe (La Guera) zijn van de parij. Uiteraard werd het decor ook dit jaar met heel veel liefde afgewerkt, wat de hele ervaring nog magischer maakt. Nieuw dit jaar is dat je het drijvende restaurant ook kan afhuren voor privé evenementen.

Praktisch: 
Data: van 23  juni tot 17 september
Prijs diner: €149 (aperitief, water en wijnen inbegrepen)
Prijs lunch: €120 (aperitief, water en wijnen inbegrepen)
Adres: Kasteel van Leeuwergem, Kasteeldreef 1, 9620 Zottegem

Meer info en reservaties via Dinner On A Lake.

dinner_on_a_lake_zottegem_1

dinner_on_a_lake_zottegem_2

dinner_on_a_lake_zottegem_4