Frittata met aardappelen en kool

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

10 min

Temps de cuisson

10 min

Nombre de personnes

4 people

Niveau de difficulté

Easy

Frittata met aardappelen en kool

Ingrediënten

  • 450 g vastkokende aardappelen
  • 200 g groene kool
  • 1 l groentebouillon
  • 2 uien
  • 6 eieren
  • 80 g geraspte kaas
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  1. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes van ongeveer 2 cm. Snipper de groene kool en de uien fijn. Doe de aardappelen samen met de kool in een diepe pan en overgiet met de bouillon. Kook op een hoog vuur tot bijna alle bouillon verdwenen is.
  2. Voeg hierbij de olie en zet het vuur wat zachter. Voeg de ui toe en roer om. Kruid met peper en zout. Klop de eieren los en giet deze over de groenten. Bak de frittata van aardappelen en groene kool gedurende 10 minuten. Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer in de oven, onder de grill tot er een mooi korstje is gevormd.

ads

ads