Raindrop Cake
Non spécifié
30 min
00 min
2 porties
Medium
Ingrediënten
- 2/3 kopje bronwater
- 1 theelepel vanillesuiker
- Ongeveer 1/8 theelepel agar-agar poeder
- Kinako (geroosterd sojameel)
- Kuromitsu (zwarte suikerstroop)
- Meng de suiker en het water in een maatbeker en warm gedurende 30 seconden op in de microgolfoven. Roer totdat de suiker volledig opgelost is.
- Terwijl je aan het roeren bent, voeg het agar-agar poeder toe. Warm opnieuw gedurende 30 seconden op in de microgolfoven en roer vervolgens 1 minuut. Herhaal dit proces van opwarmen en roeren totdat het agar-agar poeder volledig is opgelost. Opgelet: je zal altijd hele kleine stukjes blijven zien in het water, dat is normaal.
- Giet het mengsel in 2 vormen naar keuze. Als er kleine bubbeltjes zouden verschijnen, stek deze dan kapot.
- Laat de bereiding een nachtje staan in de koelkast (nog steeds in de vormpjes).
- Haal de ‘regendruppels’ voorzichtig uit de vormpjes en dien onmiddellijk op met de gewenste saus (meestal Kinako en Kuromitsu)
Bron: The cooking of Joy
ads
ads