Smeuïge chocolade-hazelnootkoffie

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

30 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

4 kopjes

Niveau de difficulté

Easy

Smeuïge chocolade-hazelnootkoffie

©bettycrocker.com

Ingrediënten

  • Een half kopje opgeklopte room
  • 2 theelepels poedersuiker
  • 1/8 theelepel amandelextract
  • 4 bolletjes chocolade-ijs
  • 4 kopjes sterke, hete koffie
  • Optioneel: geroosterde amandelschilfers of chocoladedruppels.
  1. Mix de room, poedersuiker en amandelextract met een elektrische mixer op de hoogste stand totdat je een stijf mengsel hebt.
  2. Doe 1 bolletje chocolade-ijs in elk van de 4 kopjes. Giet de koffie eroverheen en werk af met slagroom. Versier eventueel met wat geroosterde amandelschilfers of chocoladedruppels. Dien onmiddellijk op.

Bron: www.bettycrocker.com

Liever koffie-chocoladetruffels? Klik hier voor een overheerlijk raw food recept.

ads

ads