Het cookie-ijshoorntje
Non spécifié
45 min
00 min
4-6 personen
Easy
Ingrediënten
- 100 g boter
- 100 g suiker
- 1 ei
- 100 g chocoladedruppels
- 150 g bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 1 soeplepel vanille-extract
- Een snuifje zout
- Bakvormen in de vorm van een ijshoorntje
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe de gesmolten boter, de suiker, het ei en het vanille-extract in een kom en meng goed.
- Voeg geleidelijk aan de bloem, bakpoeder, chocoladedruppels en het zout toe. Meng opnieuw. Nu heb je de cookiepasta.
- Zet de pasta enkele minuutjes in de oven en haal die er vervolgens weer uit.
- Giet de cookiepasta in de bakvormen voordat hij hard is en zet de bakvormen in de oven.
- Haal de cookie-ijshoorntjes uit de vormpjes, wacht tot ze afgekoeld zijn en garneer met je favoriete ijssmaken!
ads
ads