Een mespuntje exotiek … Een pleziertje (dat je eerst met de ogen verorbert!) dat je meeneemt op een reis langs geroosterde koffiebonen, bittere chocolade en zoete kokos, verpakt in een luchtig vleugje melk.
Ingrediënten:
- 1 stuk pure chocolade
- 7 cl vloeibare chocolade
- Volle melk
- Kokossiroop
- Geraspte kokos
- 1 capsule Fortissio Lungo van Nespresso
Bereiding:
- Giet de vloeibare chocolade in het glas, gevolgd door de Fortissio Lungo-koffie.
- Maak het melkschuim met je Aeroccino-melkopschuimer of het stoombuisje van je Nespresso-machine en giet er dan de kokossiroop bij.
- Leg het melkschuim met kokos op de koffie (met de achterkant van een lepel om te voorkomen dat de kleuren overlopen).
- Versier met een paar krullen pure chocolade en wat geraspte kokos.
Tips van de redactie:
Nood aan wat variatie? Je kunt deze heerlijke recepten ook bereiden met legendarische koffie die werd uitgebracht in een heel beperkte editie. Mega-crush voor de gloednieuwe capsules, Robusta Uganda en Arabica Ethiopia Harrar, die hun uitzonderlijke, exotische aroma’s aanbieden in 2 collector’s doosjes.
Meer inspiratie op www.nespresso.com
Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met Nespresso.