Dip van rode biet en kombu-zeewier

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

10 min

Temps de cuisson

60 min

Nombre de personnes

4 personen

Niveau de difficulté

Easy

Dip van rode biet en kombu-zeewier

Ingrediënten

  • 3 kleine bieten
  • 1 eetlepel tahin
  • 1 koffielepel rode wijnazijn
  • 1 eetlepel verkruimeld kombu-zeewier
  • Zeezout-gomasio of een granenmengeling
  • Dille
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de hele bieten (met schil) gedurende een uur en papillotte in de oven. Laat afkoelen.
  2. Schil de bieten en mix in de blender met de tahin, de rode wijnazijn, het zeewier en het zout. Proef en kruid bij indien nodig.
  3. Serveer gekoeld met erbovenop een scheutje olijfolie, zeezout-gomasio en dille. Serveer de dip met meergranencrackers of een paar staafjes rauwe groenten.

ads

ads