Croque wafeltjes met kaas, beenham, basilicum en tomaat
Non spécifié
15 min
10 min
4 personen
Easy
Ingrediënten
- 2 vellen kant-en-klaar bladerdeeg
- 8 sneetjes Passendale Classic Bio
- 8 sneetjes beenham
- 1 bot basilicum
- 1 doosje zongedroogde tomaten
- Snijd de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg.
- Beleg met de sneetjes beenham en Passendale Bio kaas en leg er het tweede vel bladerdeeg op.
- Snijd het bladerdeeg in stukken, zodat deze in het wafelijzer passen (de vorm maakt niet uit).
- Laat de wafels 5 minuten in het wafelijzer bakken, haal ze eruit wanneer ze krokant en goudbruin zijn.
Kids versie
- Snijd de gebakken wafels in driehoeken.
- Maak oogjes uit groenten naar keuze (bv. komkommer en olijven).
- Maak tanden van reepjes Passendale Bio kaas.
- Maak een tong uit beenham.
Fan van kaas? Ontdek 15 ideeën om raclette te pimpen.
ads
ads