Kombucha mocktail met bessen

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

20 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

2 glazen

Niveau de difficulté

Easy

Kombucha mocktail met bessen

Ingrediënten

  • 200 gr verse blauwe bessen
  • 2 el honing
  • 100 gr frambozen
  • 1 flesje kombucha
  • 120 ml ginger beer
  • verse munt of basilicum
  1. Doe de blauwe bessen en honing samen in een kookpan en verwarm gedurene 4 à 5 minuten tot de bessen zacht worden.
  2. Zet het vuur af. Doe de bessen in een kom met frambozen en de helft van de kombucha.
  3. Stamp de bessen met de kombucha tot een punch ontstaat
  4. Vul twee glazen met crushed ijs. Voeg het kombucha-bessenmengsel toe.
  5.  Werk af met ginger beer.
  6.  Garneer de kombucha mocktail enkele bessen en een takje munt of basilicum.

Bron: How Sweet Eats

ads

Lore Ginneberge
Lore Ginneberge

Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.

ads