Veganistische perzik-roomijsjes
Non spécifié
120 min
00 min
10 ijsjes
Easy
Ingrediënten
- 800 gram perziken (of nectarines)
- 70 gram cashewnoten
- 3 eetlepels zoetstof (ahorn- of agavesiroop)
- 2 eetlepels water
- Zaadjes van ½ vanillestokje
- Laat de cashewnoten tenminste 4 uur weken in water. Giet de noten na afloop af en spoel ze goed met water.
- Pel de perziken en hak ze grof. Pureer de blokjes in een blender. Meng er een eetlepel zoetstof door en giet het mengsel in een aparte kom.
- Spoel de blender af en voeg er de cashewnoten, vanillezaadjes, 2 eetlepels zoetstof en water aan toe. Mix tot je een glad mengsel krijgt.
- Giet afwisselend de perzikpuree en het cashewmengsel in ijslollievormpjes. Roer met een spies de mengsels zachtjes dooreen voor een marmereffect. Dek de vormpjes af en plaats ze in de diepvries. Aftellen maar!
(Via My New Roots)
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads