Veganistische perzik-roomijsjes

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

120 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

10 ijsjes

Niveau de difficulté

Easy

Veganistische perzik-roomijsjes

Ingrediënten

  • 800 gram perziken (of nectarines)
  • 70 gram cashewnoten
  • 3 eetlepels zoetstof (ahorn- of agavesiroop)
  • 2 eetlepels water
  • Zaadjes van ½ vanillestokje
  1. Laat de cashewnoten tenminste 4 uur weken in water. Giet de noten na afloop af en spoel ze goed met water.
  2. Pel de perziken en hak ze grof. Pureer de blokjes in een blender. Meng er een eetlepel zoetstof door en giet het mengsel in een aparte kom.
  3. Spoel de blender af en voeg er de cashewnoten, vanillezaadjes, 2 eetlepels zoetstof en water aan toe. Mix tot je een glad mengsel krijgt.
  4. Giet afwisselend de perzikpuree en het cashewmengsel in ijslollievormpjes. Roer met een spies de mengsels zachtjes dooreen voor een marmereffect. Dek de vormpjes af en plaats ze in de diepvries. Aftellen maar!

(Via My New Roots)

ads

Lore Ginneberge
Lore Ginneberge

Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.

ads