De ideale breakfast sandwich voor een goed begin van de dag

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

20 min

Temps de cuisson

5 min

Nombre de personnes

1 sandwich

Niveau de difficulté

Easy

De ideale breakfast sandwich voor een goed begin van de dag

Ingrediënten

  • Enkele fijne plakjes avocado
  • 2 champignons
  • 1 handvol jonge spinaziescheuten
  • Enkele takjes kervel
  • 1 jonge ui
  • Peper en zout
  • 2 sneetjes brood
  • 50 g kikkererwten
  • Olijfolie
  • 125 g verse geitenkaas
  • 5 cl vloeibare room
  1. Rooster de sneetjes brood. Zet ze even aan de kant.
  2. Spoel de kikkererwten af en laat ze uitdruipen. Plet ze daarna grof met een vork. Schil en versnipper de jonge ui. Reinig de champignons en snij ze in fijne schijfjes.
  3. Meng de verse geitenkaas met de vloeibare room in een kom en roer er daarna de kikkererwten en de jonge ui door. Voeg er 1 eetlepel olijfolie, peper en zout aan toe. Smeer je bereiding op de binnenkant van de 2 sneetjes brood.
  4. Leg de schijfjes champignon op een van de sneetjes brood, plaats er daarna de plakjes avocado boven en tot slot de spinaziescheuten.
  5. Voeg er nog een scheutje olijfolie en een snuifje zout aan toe en sluit de sandwich met de andere snee brood.

ads

Virginie Dupont
Virginie Dupont

ads