Courgetti met basilicum

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

5 min

Temps de cuisson

2 min

Nombre de personnes

8 personen

Niveau de difficulté

Beginner

Courgetti met basilicum

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 80 gram SoCheeze – gemengde olijven
  • Zeste en sap van ½ biocitroen
  • 1 hand basilicumblaadjes
  • 1,5 theelepels chilivlokken
  • Olijfolie
  • Zwarte peper van de molen
  • Zout
  1. Snij de courgette in linten met behulp van een spiralizerof een dunschiller.
  2. Verwarm een pan op het vuur, giet er 1 eetlepel olijfolie in en voeg daarna 1 eetlepel chilivlokken toe. Laat 1 minuut bakken.
  3. Voeg de courgette toe en bak 1 minuut. Blus met het citroensap en een snuifje zout.
  4. Neem de pan van het vuur. Voeg de basilicumblaadjes en 60 gram SoCheeze-blokjes toe en meng goed dooreen. Breng op smaak met peper.
  5. Rol de courgetti op met een vork en dresseer in een klein potje of op een apero-lepel. Werk af met een blokje SoCheeze, chilivlokken, citroenzeste en peper.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met SoCheeze.
www.sofine.eu

ads

ads