Recept: glutenvrije wafels met pompoen en kokosmeel

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

600 min

Temps de cuisson

600 min

Nombre de personnes

15 tot 20 wafels

Niveau de difficulté

Beginner

Recept: glutenvrije wafels met pompoen en kokosmeel

Ingrediënten

  • 250 gr geroosterde pompoen (met schil)
  • 3 eieren
  • 60 gr agave- of esdoornsiroop
  • 70 gr amandelpasta
  • 50 gr kokosolie
  • 50 gr kokosmeel
  • 50 gr boekweitmeel
  • 100 ml rijstmelk
  • 1 gr bicarbonaat
  • 1 theelepel ciderazijn
  • zout, speculooskruiden en vanillepoeder

 

  1. Meng alle ingrediënten in een blender. Giet met een pollepel een beetje beslag in een wafelijzer en bak tot de wafels goudbruin zijn.
  2. Dien onmiddellijk op met een beetje extra siroop.

wafel pompoen glutenvrij

#ELLEETENCLUB
Met haar instagram Natural by Natalia (7K) deelt Natalia Vanthienen haar vele passies: zelfgemaakte natuurlijke zepen, suikervrije lekkernijen en veganistische recepten. Deze Brusselse heeft daarnaast talent voor fotografie en keramiek. Om in de gaten te houden!

Instagram : @naturellebynatalia
Website: naturalbynatalia.com

ads

ads