Recept: Plukbrood
Non spécifié
25 min
10 min
8 personen
Easy
Ingrediënten
- 4 sneetjes Aubel® Gegrilde Ham
- 3 el mayonaise
- 3 el mosterd
- 1 groot, rond, ongesneden (zuurdesem)brood
- 6 sneetjes Zwitserse kaas of raclettekaas
- 1 lente-uitje en enkele kerstomaatjes voor de afwerking
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe de mayonaise en de mosterd in een kommetje en meng.
- Snijd de ham en kaas in kleine strookjes.
- Snijd met een broodmes een kruispatroon in het brood. Snijd niet dieper dan 3/4 van het brood en houd ongeveer 2 cm tussen elke snede, al naargelang de stevigheid van het brood.
- Verdeel nu de mayonaise-mosterdmengeling tussen de stroken brood.
- Vul het brood overal goed op met ham en kaas.
- Bak het brood 10 à 15 min. in de oven tot de kaas smelt, bubbelt en een beetje bruint.
- Werk af met gesneden lente-ui en tomaatjes.
Op zoek naar nog meer inspiratie voor de eindejaarsfeesten? Ontdek tal van ideeën in het gloednieuwe Aubel eindejaarsmagazine op magazine.myaubel.be.
Dit recept kan perfect gecombineerd worden met onze andere Aubel® producten. Probeer het nu zelf uit!
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met het Belgische charcuteriemerk Aubel®.
www.myaubel.be
ads
ads