Recept: Spaanse omelet met geitenkaas en gekaramelliseerde ui

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

20 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

1 grote omelet

Niveau de difficulté

Beginner

Recept: Spaanse omelet met geitenkaas en gekaramelliseerde ui

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • 8 eieren
  • zout
  • Extra vierge Spaanse olijfolie
  • 150 g geitenkaas in dunne plakjes
  • 60 g gekaramelliseerde ui
  1. Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze in een koekenpan op een laag vuur met de extra vierge olijfolie en wat zout tot ze gaar zijn.
  2. Klop de eieren in een kom en voeg de aardappels toe.
  3. Giet de helft van het aardappel- en eimengsel in een koekenpan met antiaanbaklaag, bestreken met extra vierge olijfolie. Verdeel er de gekarameliseerde ui over en leg op dezelfde manier de in dunne plakjes gesneden geitenkaas erbovenop. Giet de andere helft van het aardappel- en eimengsel erover en bak de omelet aan beide kanten.

ads

Lore Ginneberge
Lore Ginneberge

Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.

ads