RECEPT. Kraakverse doe-het-zelfhamburger
Non spécifié
10 min
00 min
x personen
Beginner
Ingrediënten
- Gehakt
- Rode peper, fijngehakt
- Gehakte knoflook
- Fijngehakte rode ui
- Fijngehakte koriander
- 1 tl komijn
- Zout naar smaak
- Komkommer, in plakjes
- Griekse yoghurt
- Fijngehakte verse munt
- Paar blaadjes sla
- Pitabroodjes
- Doe in een mengkom het gehakt, komijn, koriander, pepers, knoflook en ui. Alle hoeveelheden naar smaak. Goed mengen met je handen en platte burgers vormen. Bak deze in een paar druppels olijfolie in een anti-aanbaklaag of grillpan. Ondertussen meng je de Griekse yoghurt met munt en wat zout.
- Verwarm de pitabroodjes en snijd ze open, doe de sla erin, daarna de hamburgers, de plakjes komkommer en tot slot de muntyoghurt.
ads
Ingeborg Deleye
Houdt van Scandinavische interieurs, Franse effortless chic en de Griekse zon. Werkt als freelance journaliste, onder meer voor ELLE.be
ads