Italiaanse salumi

Kook je graag met de allerfijnste ingrediënten? Neem dan deel aan deze drie digitale workshops in het teken van Italiaanse topproducten: Mortadella Bologna IGP, Salamini Italiani alla Cacciatora AOP en Cotechino Modena IGP. Tijdens die virtuele live workshops ontdek je drie hartige delicatessen van het zuiderse schiereiland én leer je ze ook volgens de tradities van de streek klaarmaken. 

 

De ervaren chef Vito Centomani is een meester in de Italiaanse keuken. Hij leidt Resto Vito in Oostende, een restaurant dat recepten aanbiedt met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Als ambassadeur van de Italiaanse salumis (of fijne vleeswaren) grijpt hij de digitale kookshows aan om zijn vakmanschap te delen. Vito laat je deze premium producten ontdekken en toont hoe je ze in heerlijke Italiaanse gerechten kunt verwerken. Wacht niet langer en schrijf je alvast in voor de eerste workshop. Die is gewijd aan de Cotechino Modena IGP en vindt plaats op 7 april, van 19 tot 21 uur.

 

IN DE PRAKTIJK ONTVANGT ELKE DEELNEMER DE DAG VOOR HET EVENEMENT THUIS EEN PAKKET MET: 

 

  • de benodigde ingrediënten voor het bereiden van de recepten
  • het sterproduct van de workshop, in dit geval dus de Cotechino Modena IGP
  • een pak informatie over de drie Italiaanse salumis, een lijst met verkooppunten en de recepten

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt (50 deelnemers per workshop) en de wedstrijd is bedoeld voor onze Belgische lezers/lezeressen. Schrijf je voor 23 maart in via onderstaand formulier en verzeker je plekje voor de eerste Cotechino Modena IGP workshop.

Italiaanse salumi

ELLE Eten x Consorzio Zampone e Cotechino Modena IGP

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Consorzio Zampone e Cotechino Modena IGP.
www.modenaigp.it
www.enjoytheauthenticjoy.eu

 

Lees ook
5 hotspots voor zoetekauwen in Antwerpen
Foodspots: 6 nieuwe (take-away) adresjes om te ontdekken
Foodpairing: de perfecte mocktail bij je favoriete afhaalgerechten