Verrines met Comté, Granny Smith-appel en noten.
4 personen – Bereidingstijd: 15 min
- 100 g Comté
- 1 Granny Smith-appel
- 50 g noten
- ¼ citroen
- Peper
- Zout
Mosterdvinaigrette
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel graanmosterd
- 1 koffielepel honing
- Peper
- Zout
- Maak de vinaigrette door de olijfolie, de graanmosterd, de honing, het zout en de peper te mengen.
- Was de Granny Smith-appel en snij hem in kleine blokjes. Besprenkel die met wat citroensap zodat de appel niet oxideert.
- Snij ook de Comté in blokjes met dezelfde afmetingen als de appel.
- Doe telkens een eetlepel appel- en Comté-blokjes in de vier verrines. Besprenkel met wat mosterdazijn en werk af met enkele gemalen noten.
Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Comté.
comte.be